Antena Meniu Search
x

180 de români blocaţi ore în şir pe aeroportul din Malaga, în Spania. "Ne-au dat bagajele jos din avion!" (Video)

Aproape 200 de români au rămas de ieri blocaţi la Malaga, în Spania, după ce cursa Wizz Air care ar fi trebuit să-i aducă acasă, în Bucureşti, a fost anulată.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2019, 16:09

180 de români blocaţi pe aeroportul din Malaga, în Spania Vezi și

Aproape 200 de români au rămas de ieri blocaţi la Malaga, în Spania, după ce cursa Wizz Air care ar fi trebuit să-i aducă acasă, în Bucureşti, a fost anulată.

Opt ore au aşteptat cei 180 de români, ieri, pe aeroportul din Malaga până când compania aeriană i-a cazat la un hotel. 

Iar astăzi, începând de la ora 8.00 dimineaţa, până la ora 15.00, când au fost într-un final îmbarcaţi, nimeni nu le-a spus ce se întâmplă sau când vor pleca spre România.

"Nu vorbeşte nimeni de la Wizz cu oamenii. Nu au dat nici măcar o sticlă cu apă, nici mâncare, nici nimic. Au cazat lumea la hotel începând cu ora 1.00 dimineaţa până la ora 7.00, după care i-au adus iar pe aeroport. Nu se știe când o sa plecăm", ne-a declarat un pasager care şi-a plătit singur cazarea.

Pasagerii nu au primit explicaţii clare de ce zborul lor întârzie

Bărbatul ne-a spus că, oficial, nimeni de la Wizz Air nu a comunicat cu cei 180 de români.

"Mai puțin un membru din echipajul de zbor. Omul a spus ieri, când așteptăm deja în burduf, că avionul are o problema tehnică. După care ne-au dat bagajele jos din avion", a continat pasagerul.

Astăzi, în jurul orei 15.00, după 20 de ore de aşteptare, cei 180 de români au fost îmbarcaţi într-o cursă Wizz Air spre Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » 180 de români blocaţi ore în şir pe aeroportul din Malaga, în Spania. "Ne-au dat bagajele jos din avion!" (Video)