Antena Meniu Search
x

Haos pe Otopeni, sute de români s-au înghesuit pe aeroport: "De unde vin oamenii ăștia? Doamne ferește"

Mihai-Răzvan Sturzu, pilot de linie, a publicat pe Facebook o fotografie surprinsă, în această dimineață, pe Aeroportul Otopeni, care arată sute oameni stând la cozi uriașe pentru a efectua formalitățile necesare la sosirea în țară.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.03.2020, 11:08

Oamenii au stat unul lângă altul, fără să păstreze distanţa recomandată de specialişti
Haos pe Otopeni, sute de români s-au înghesuit pe aeroport - Facebook
  • Sute de români s-au întors din Marea Britanie.
  • Trei curse au aterizat pe Otopeni, în această dimineață.

Mihai-Răzvan Sturzu, pilot de linie, a publicat pe Facebook o fotografie surprinsă, în această dimineață, pe Aeroportul Otopeni, care arată sute oameni stând la cozi uriașe pentru a efectua formalitățile necesare la sosirea în țară.

”Distanțare socială la controlul vamal. Otopeni, sosiri. Acum! 30 martie 2020. 03:30. Suntem bine”, este mesajul postat de Mihai Sturzu.

În plină epidemie de coronavirus, sute de oameni au fost surprinși înghesuindu-se pe Otopeni, după ce trei curse din Marea Britanie au aterizat pe aeroport, la mică distanță una de cealaltă.

Astfel, 433 de pasageri, unii dintre ei fără măști de protecție, au stat unul lângă altul, fără să păstreze distanţa recomandată de specialişti.

"Oamenii trebuie să treacă să prezinte formularul completat în avion sau în aeroport. Trebuie să fie şi o responsabilitate civică, consider eu. Noi am montat şi stickere pe pardoseală pentru a vedea distanţa care trebuie respectată de pasageri. Am avut agenţi care recomandă păstrarea distanţei. Zona din imagini este una generoasă, oamenii ar fi putut păstra o distanţă", a declarat Florin Dimitrescu, director general Compania Națională de Aeroporturi București, la Antena 3.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Oamenii au comentat revoltați imaginea postată de Mihai Sturzu.

"Doamne fereste! Pe noi nu ne va omori boala, pe noi ne vor omori prostia, indiferenta si nesimtirea!"

"Multi nu poartă măști... Vai viețile lor și ale noastre..."

"De unde vin oamenii astia? Doamne fereste ce haos!!"

"Din pacate, o imagine care ne arată ce va urma in Romania următoarelor săptămâni!"

"Groaznic, dacă nu se găsește o soluție mai bine se Închide aeroportul sau se tine deschis doar pentru zboruri de mărfuri"

"Nu pot sa cred asa ceva! Pe langa faptul ca încă vin mereu altii si altii, cum sa lasi mulțimea asta toată la un loc???? Autoritățile dorm, ce naiba fac? Vai de noi!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Haos pe Otopeni, sute de români s-au înghesuit pe aeroport: "De unde vin oamenii ăștia? Doamne ferește"