Antena Meniu Search
x

Doi români au îngrozit America! FBI a pus pe capul unuia dintre ei, zis şi Stoichiţoiu, o recompensă de 1 milion de dolari

Doi români sunt căutaţi de Biroul Federal de Investigaţii (FBI), după ce au comis fapte care i-au îngrozit pe americani. Pe capul unuia dintre ei s-a pus o răscumpărare de nu mai puţin de 1 milion de dolari!

Doi români sunt căutaţi de Biroul Federal de Investigaţii (FBI), după ce au comis fapte care i-au îngrozit pe americani. Pe capul unuia dintre ei s-a pus o răscumpărare de nu mai puţin de 1 milion de dolari!

FBI oferă o recompensă de nu mai puţin de 1 milion de dolari pentru prinderea lui Nicolae Popescu, alias Nicolae Petrache, Nae Popescu, Nae sau Stoichiţoiu.

Popescu are 38 de ani, este din Alexandria şi este acuzat printre altele pentru fraudă, spălare de bani şi falsificare de documente.

Cel de-al doilea român aflat pe lista FBI este Ștefan Alexandru Barabaș.

Biroul oferă o recompensă de 10.000 de dolari pentru prinderea românului, căutat de ani de zile in Statele Unite ale Americii. Anchetatorii susţin că împreună cu alţi doi indivizi ar fi legat o femeie şi pe partenerul ei, apoi le-au injectat o substanță așa-zis letală și i-au amenințat că vor muri în 24 de ore, dacă nu plătesc 8,5 milioane de dolari pentru un presupus antidot.

"FBI oferă o recompensă de până la 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la arestarea lui Stefan Alexandru Barabas, pentru presupusa implicare în violarea de domiciliu și tentativă de extorcare cu suma de 8,5 milioane de dolari a unei femei din South Kent, Connecticut", au anunţat autorităţile americane.

Planul diabolic a fost pus în practică în 2017, în casa femeii de 65 de ani. Victima avea o avere estimată la 700 de milioane de dolari. Femeia a povestit cum trei bărbați cu cagule au intrat peste ea şi, sub amenințarea unui cuţit, au legat-o şi au târât-o în baie. La fel au procedat şi cu partenerul ei. 

Coşmarul a continuat câteva momente mai târziu când a simţit o înţepătura în umăr. Unul dintre indivizi i-a spus că ii injectase un virus puternic, ale cărui efecte se vor simți in 24 de ore.

Pentru antidot au cerut 8,5 milioane de dolari. A urmat o negociere: li s-au oferit 50.000 de dolari, apoi 250.000.  S-a pus în discuţie şi răpirea nepotului miliardarei. Până la urma, românii și-au abandonat planul, dar cazul lor a ajuns în justiție. 

Majordomul Nicolescu a primit 50 de ani de închisoare. 

Anchetatorii au stabilit că  virusul" injectat era un simplu colorant alimentar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi români au îngrozit America! FBI a pus pe capul unuia dintre ei, zis şi Stoichiţoiu, o recompensă de 1 milion de dolari