Antena Meniu Search
x

Doi români aflaţi în vacanţă, în Cipru, au dormit pe plajă după ce au evacuat hotelul în urma unei explozii (Video)

Dumitru Măjer și soția lui Marilena, doi bistriţeni aflaţi în vacanţă, în Cipru, au trăit clipe de coşmar, noaptea trecută, după ce au eevacuat camera de hotel doar cu hainele de pe ei, în în urma mai multor explozii la un depozit de muniţie. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 13.09.2019, 10:24

Dumitru Măjer și soția lui Marilena, doi bistriţeni aflaţi în vacanţă, în Cipru, au trăit clipe de coşmar, noaptea trecută, după ce au evacuat camera de hotel doar cu hainele de pe ei, în în urma mai multor explozii la un depozit de muniţie. 

Cei doi români, stabiliți de mai bine de 15 ani în Irlanda unde muncesc în industria hotelieră, se aflau într-un hotel din zona militară Kyrenia, când a avut loc explozia.

Potrivit lui Dumitru Măjer, deflagraţia s-a produs în jurul orei 2 noaptea, iar până dimineața s-au tot auzit bubuituri care au afectat grav Hotelul Acapulco unde erau cazați.

Vacanţă de coşmar pentru doi români cazaţi la un hotel din Cipru dintr-o zonă miltară

În miez de noapte, cei doi bistrițeni au ieșit din camere în pijamale și au fugit pe plajă împreună cu ceilalți turiști din zonă.

Doi români aflaţi în vacanţă, în Cipru, au dormit pe plajă după ce au evacuat hotelul în urma unor explozii

”A fost îngrozitor. Noi avem bilete valabile până în 21 septembrie, dar nu mai vrem să mai stăm nicio clipă. Am sunat să vină cineva să ne ia. Așteptăm acum să sosească șoferul și sper să putem pleca. În viața mea nu mai merg în zone de felul acesta în care pot izbucni conflicte în orice moment”, a declarat Dumitru Măjer pentru Timp Online.

Momentul exploziei a fost filmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Agenției de Știri Cipru, exploziile au avut loc la un depozit de muniții în urma unui incendiu care a început cu 30 de minute mai devreme.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzelor incendiului și a exploziilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi români aflaţi în vacanţă, în Cipru, au dormit pe plajă după ce au evacuat hotelul în urma unei explozii (Video)