Românii care au dat sarmalele pe caviar şi sushi. Cât costă un meniu premium de Crăciun la un hotel de lux din Capitală
Cine nu a vrut să gătească acasă şi-a petrecut prima zi de Crăciun la restaurant! Cei care au vrut o experienţă premium, au ales un brunch, adică o combinaţie între mic dejun şi prânz, la unul dintre hotelurile de lux din Capitală. Meniul a costat câteva sute de lei, dar a fost complet şi s-a bucurat de un succes răsunător - toate evenimentele au fost sold out!
Ingrid Tîrziu, reporter Observator: De la un astfel de brunch nu pot lipsi colindele tradiţionale româneşti. La acest hotel din centrul Capitalei au venit peste 200 de persoane să se bucure de această atmosferă.
Andrei Păncescu, food manager hotel: Suntem fully booked, în continuare vin oaspeţi să întrebe pentru mese, dar din nefericire pentru ei nu mai sunt locuri disponibile. Avem oaspeţi care au rezervat cu două luni înainte. /taie/ Predominant români, în proporţie de 80%.
Cine a venit la brunch a putut gusta de toate: de la şorici la sushi.
Chef: Avem şi curcan, pentru cui îi place carnea slabă, pomana porcului, sarmale de porc. Avem vită, creveţi, calamar şi sushi. Bem prosecco, avem vin roşu, alb, rose şi cine doreşte coniac, avem şi vin fiert, ţuică fiartă.
- Petrecăreţii au umplut Centrul Vechi din Capitală în Ajun. Ce dorinţă şi-a pus un copil care a venit să...
- Experiment Observator. Cât de "tradiţionale" sunt de fapt produsele tradiţionale de Crăciun? "Din 6 furnizori, 4...
- Afacerea de succes cu care o româncă a dat lovitura la Paris. Ecaterina a ajuns în celebra rubrică "Top 5" a...
Platouri cu sarmale şi caviar
Yevgen Denysenko, chef executiv lanţ hotelier: Este despre a avea opţiuni, despre a avea varietate. Cu cât este mai mare pachetul de băuturi, cu atât va fi mai scump.
Clienţi: Ne place foarte mult ambianţa, ne place mâncarea, ne place serviciul, ne place şi bucătăria japoneză şi atunci integrăm şi sushi şi celelalte preparate cu bucătăria românească şi internaţională.
Dulciurile au fost atracţia mesei! Brăduţi şi sănii din ciocolată, tradiţionala turta dulce si torturi spectaculoase!
Mihaela Dima, cofetar şef lanţ hotelier: Avem ciocolată neagră, avem ciocolată albă. Avem biscuiţei, eclere, brownies, red velvet, cheesecake. Cele mai multe se realizează cu mâna, handmade, este talent. Cel mai frumos este zâmbetul pe care îl vedem pe chipul fiecăruia.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰