Antena Meniu Search
x

Video Românii din toate colțurile țării au sărbătorit Ziua Naționala. Turiștii și-au petrecut minivacanța la munte și pe litoral

De Ziua Naţională, românii au petrecut în fiecare colţ din ţară. La munte, au fost aşteptaţi cu zăpada şi colinde. Iar la malul mării, unii au profitat de vântul puternic şi de valuri. Însă drumul până la distracţie a fost lung. Turiştii s-au lovit de traficul infernal. 

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 08:02

Vezi și

În Poiana Braşov, turiştii au petrecut autentic româneşte. Cătălin Popescu, administrator pensiune: Încercăm să acomodăm pe toată lumea, dacă tot au bătut drumul până aici, să putem să ii ajutam.

Chiar dacă drumul a fost lung, aşteptarea a meritat. De mini vacanţă s-au bucurat şi turiştii din Sinaia. Turistă: Românului îi trebuie iubire şi aici am găsit!

Până să ajungă la peisajele de vis, şoferii au parcurs drumul melcului pe DN1.

 Șofer: Ne-am obişnuit.

Pe acelaşi subiect

ȘoferNoi defilăm în maşină!

Turiştii s-au bucurat de prima zi pe pârtie

De Ziua Naţională, Straja s-a îmbrăcat în alb. Turiştii s-au bucurat de prima zi pe pârtie. Şi cele două pârtii deschise în staţiunea Mădăraş, din judeţul Harghita, au fost pline ieri. Unii dintre turişti i-au luat, la marea sărbătoare, şi pe prietenii lor necuvântători.

Cei care au ajuns în Bucovina au avut parte de senzaţii extreme pe tiroliană.

Turistă: E un loc de poveste şi suntem convinşi că ne vom simţi foarte bine.

Tot în Bucovina, la peste 1600 de metri altitudine, pe Vârful Rarău, turiştii au încins o horă de Ziua Naţională. Turiştii care au ales să sărbătoreasă Ziua Naţională autentic, în Maramureş, s-au cinsitit cu horincă.

Turist: A meritat să facem atâţia kilometri, e senzational.E o amintire pentru toată lumea, recomand.

La Borșa, în vârful pârtiei olimpice și la ultima staţie a telegondolei, oamenii au fost aşteptaţi cu un foc de tabără. 

Litoralul, împânzit de turişti din toată lumea

Cei mai curajoşi au întâmpinat iarna calendaristică în apa mării. Asta deşi temperaturile de pe litoral abia treceau de zero grade. Litoralul a fost împânzit de turişti din toată lumea. 

 Am fost la paradă şi a fost foarte frumos! Suntem bucuroşi că am fost acolo

Turist străin: Am fost la paradă şi a fost foarte frumos! Suntem bucuroşi că am fost acolo. Doar ne-am gândit că România sună bine. Nu am fost niciodată la malul mării Negre. Am văzut un magazin pentru scufundări, fac scunfundări şi acasă şi mi-am dorit să fac asta şi aici, dar este foarte frig.

Zeci de împătimiţi de adrenalină au acoperit marea învolburată de kiteuri. Vântul puternic nu i-a deranjat. Din contră! I-a ridicat mai aproape de cer. Alţii au preferat meniurile special pregătite de 1 decembrie. Distracţia nu se opreşte aici. Administratorii hotelurilor şi pensiunilor le-au pregătit surprize turiştilor pentru fiecare zi din minivancaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Românii din toate colțurile țării au sărbătorit Ziua Naționala. Turiștii și-au petrecut minivacanța la munte și pe litoral