Antena Meniu Search
x

Românii sunt alături de oamenii greu încercaţi din ţara vecină. Studenţi din Cluj-Napoca, mesaj impresionant pentru ucraineni

Românii nu rămân indiferenţi la drama vecinilor de la graniţa de nord. Mai mulţi studenţi din Cluj-Napoca s-au strâns în centrul oraşului pentru a omagia victimele căzute în luptele de stradă de la Kiev.

După ce vineri seara, în faţa ambasadei Ucrainei din Bucureşti a apărut un covor de lumânări şi flori, în memoria oamenilor care şi-au pierdut viaţa pe baricadele din Piaţa Independenţei, sâmbătă, la Cluj-Napoca, un grup de studenţi au afişat un banner de susţinere, în centrul oraşului.

"Ucraina sângerează! Opriţi violenţele", stă scris cu roşu pe bucata de pânză albă arborată de români.

Zilele acestea, dicolo de întrebările: cine spune adevărul şi cine minte şi de statisticile despre victimele din Ucraina care rareori sunt aceleaşi din două surse, românii sunt cu gândul şi cu inimile alături de ucraineni, aflaţi într-un moment greu de istorie.

Cel puţin 80 de oameni şi-au pierdut viaţa în sângeroasele lupte de stradă care au izbucnit marţi, la Kiev.

Foto: Intact Images

Citeşte şi: Noapte liniștită la Kiev! Oamenii așteaptă implementarea acordului de pace dintre Ianukovici şi Opoziţie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Românii sunt alături de oamenii greu încercaţi din ţara vecină. Studenţi din Cluj-Napoca, mesaj impresionant pentru ucraineni