Antena Meniu Search
x

Rona Hartner si trupa Zdob si Zdub au facut spectacol in Vama Veche

Distractia de pe terase si din cluburi s-a mutat pe plaja, in Vama Veche. Mii de oameni au venit in fata scenei festivalului ''Folk You! Florian Pittis''. Publicul si-a amintit de spiritul neamului alaturi de Grigore Lese, iar Rona Hartner si trupa Zdob si Zdub au facut doua spectacole incendiare

Vezi și

Rock-ul moldovenesc a declansat bucuria in randul vamaiotilor iubitori de folk. Mainile s-au ridicat si pletele au inceput sa fluture in aer. Noncoformismul de alta data s-a facut simtit pe plaja, inca de la aparitia Ronei Hartner.

Cantareata a combinat diferite ritmuri traditionale cu muzica moderna ca sa-si surprinda fanii. “De la flamenco, la muzica romaneasca, de la tarantela, la salsa si avem multe alte fuziuni si asa mai departe”, a spus Rona.

Iar rezultatul a fos un succes garantat. “Stiam ca o sa mearga pentru ca e o lume cu simt muzical si o cultura muzicala foarte buna aici”, a dezvaluit artista.

Pentru cateva zeci de minute, publicul a fost invitat si la un recital emotionant. Pe scena de la malul marii, sub cerul liber, cantecele artistului Grigore Lese au creat o atmosfera magica.

Cei care vor sa asculte muzica buna sunt asteptati pana maine, inclusiv, la festivalul "Folk you! Florian Pittis".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Rona Hartner si trupa Zdob si Zdub au facut spectacol in Vama Veche