Antena Meniu Search
x

Rudel Obreja, implicat într-un accident grav pe A3 Bucureşti - Ploieşti. O femeie a murit

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident teribil pe Autostrada A3, pe sensul către Bucureşti. O femeie a murit în urma coliziunii.

de Redactia Observator

la 20.05.2019, 08:35

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident teribil pe Autostrada A3
Rudel Obreja, implicat într-un accident grav pe A3 Bucureşti - Ploieşti. O femeie a murit - Facebook

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost implicat într-un accident teribil pe Autostrada A3, Bucureşti-Ploieşti. O femeie a murit în urma coliziunii.

Rudel Obreja a anunţat pe Facebook că a fost implicat într-un accident rutier pe Autostrada 3, autoturismul fiindu-i lovit din spate. 

În urma accidentului, o persoană, din altă maşină, şi-a pierdut viaţa.

Tragedia a avut loc pe sensul de intrare în Capitală.

La kilometrul 33, maşina în care se afla femeia care a murit a fost implicată într-un accident minor. Pe banda de urgenţă, alături de rudele sale, femeia aştepta ajutorul. Însă din spate, un alt şofer nu a observat ce s-a întamplat şi a venit cu viteza.

Rudel Obreja, implicat într-un accident mortal pe A3

"Din pacate am fost implicat intr-un accident auto cu urmari foarte grave, petrecut pe Autostrada 3. Mi-a fost lovit autoturismul din spate, fiind avariat destul de rāu. Grav este cā o persoana dintr-un alt autovehicul a decedat.

Copiii mei, sotia si eu suntem cu totii nevatāmati. Vreau sā vā asigur cā nu am niciun fel de vinā in tot ce s-a intamplat", a scris Obreja pe Facebook, după accident.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, implicat şi el în accident, se întorcea cu familia, de la munte.

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului pentru stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Traficul a fost blocat pe Autostrada A3, pe sensul către Bucureşti, aproximativ două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Rudel Obreja, implicat într-un accident grav pe A3 Bucureşti - Ploieşti. O femeie a murit