Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rută nouă de cale ferată, condiţii de lux, cu tren privat: Timișoara-Arad-Satu Mare-Baia Mare

În această sâmbătă a fost anunţată, la Arad, o nouă rută de cale ferata, efectuată cu un tren privat. Acesta circulă pe relația Timișoara-Arad-Satu Mare-Baia Mare, iar primul tren a pleacă la ora 8:30 din gara Arad. Vagoanele ultramoderne sunt construite la fabrica de vagoane din oras.

de Redactia Observator

la 08.09.2018 , 12:13

În această sâmbătă a fost anunţată, la Arad, o nouă rută de cale ferata, efectuată cu un tren privat.

Acesta circulă pe relația Timișoara-Arad-Satu Mare-Baia Mare, iar primul tren a pleacă la ora 8:30 din gara Arad. Vagoanele ultramoderne sunt construite la fabrica de vagoane din oras.

Compania, AstraTransCarpatic, operează cu trenuri care oferă condiiţii  de lux, cu mult peste peste cele oferite de către CFR sau alte companii feroviare din România, însă la aceleaşi preţuri ale biletelor.

Articolul continuă după reclamă

Vagoanele sunt dotate cu sisteme de informare a pasagerilor, sisteme de enterteniment audio-video, cu internet, prize pentru curent electric, instalaţii performante de aer condiţionat şi încălzire. Vagoanele sunt dotate cu GPS, aşa că se ştie unde se află în orice moment.

Trenurile pot circula cu viteze de până la 200 km la oră însă sunt condiționate de calitatea infrastructurii feroviare din România. Investiția se ridică la circa 20 de milioane de euro iar întreg proiectul cuprinde lansarea a 15 garnituri de acest fel până în Aprilie 2019.

Compania a lansat în cursul lunii februarie 2017 ruta Arad-Bucureşti, iar peste vară a efectuat transport şi pe ruta Arad-Mangalia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Rută nouă de cale ferată, condiţii de lux, cu tren privat: Timișoara-Arad-Satu Mare-Baia Mare