Antena Meniu Search
x

Video "S-a lăsat jos, era plină de sânge". Femeie înjunghiată de soţ ziua în amiaza mare, în parcarea unui mall din Constanţa. Voia să divorţeze de el

Atac sângeros în parcarea unui centru comercial din Constanţa. O femeie de 35 de ani a fost înjunghiată de propriul soţ, ziua în amiaza mare, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Bărbatul nu ar fi la primul episod de agresivitate. O recunoaşte chiar soţia, care în urmă cu două săptămâni îl reclamase la poliţie pentru hărţuire. Şi-a retras însă plângerea, după ce s-au împăcat. 

de Redactia Observator

la 30.09.2023, 08:45

Vezi și

Atacul a avut loc în miezul zilei, în parcarea unui centru comercial din Constanţa. Cuprins de furie şi fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul s-a năpsutit fără milă asupra soţiei.

Martori: A venit şi era plină de sânge, s-a lăsat acolo pe o maşină. S-a lăsat jos, era plină de sânge. 

- Am văzut-o pe doamnă plină de sânge, acolo.

"S-a lăsat jos, era plină de sânge"

Pe acelaşi subiect

După ce a lovit-o, bărbatul s-a făcut nevăzut. În tot acest timp, femeia a căutat salvarea în mâinile oamenilor care se aflau în parcarea mall-ului. 

Ana Maria Stoica - purtător de cuvânt ISU Dobrogea: Sosiţi la faţa locului, colegii au constatat că victima este conştientă, cooperantă. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Constanţa de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Pentru a-i da de urmă agresorului, poliţiştii au organizat mai multe filtre. 5 ore mai târziu a fost prins într-un alt cartier din oraş şi dus la secţia de poliţie, pentru audieri. 

Reporteri: Ce ai avut cu soţia ta? De ce ai înjunghiat-o? Ce ai avut cu ea de ai înjunghiat-o.  De ce eşti agresiv cu ea?

Cei doi sunt căsătoriţi de 19 ani şi de curând au decis să divorţeze. În urmă cu două săptămâni, femeia îl reclamase la poliţie pentru că ar fi hărţuit-o şi i-ar fi furat geanta. Obţinuse şi un ordin de protecţie. Ordin care a fost însă ridicat, după ce tânăra şi-a retras plângerea, spunând că s-au împăcat. 

Reporter- Femeie atacată: - Ce s-a întâmplat?

- Nici eu nu ştiu

- V-aţi certat?

- Nu.

- Eraţi în divorţ?

- Aveam de gând să divorţăm şi el ştia şi atâta tot.

- V-a mai agresat vreodată?

- Da.

- Când?

- De mai multe ori.

Cercetările în acest caz continuă, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să petreacă o bună perioadă spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "S-a lăsat jos, era plină de sânge". Femeie înjunghiată de soţ ziua în amiaza mare, în parcarea unui mall din Constanţa. Voia să divorţeze de el