Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri despre pensiile şi salariile militarilor români în 2018. Cât câştigă un soldat profesionist, după trecerea contribuţiilor la angajat (Video)

Ministrul Apărării a făcut noi dezvăluiri despre pensiile şi salariile militarilor. Mihai Fifor a dat asigurări că în Armata Română salariile nu scad.

Ministrul Apărării a făcut noi dezvăluiri despre pensiile şi salariile militarilor. Mihai Fifor a dat asigurări că în Armata Română salariile nu scad.

Mai mult, ministrul Apărăii a declarat că în anul 2017 salariile militarilor au crescut cu 15-20% şi că, după trecerea contribuţiilor, angajaţii din MApN nu vor avea lefurile tăiate.

Mihai Fifor a declarat în emisiunea "Punctul de Întâlnire", la Antena3, că anul trecut salariile militarilor s-au majorat cu până la 20% şi vor continua să crească în conformitate cu programul de guvernare. 

El a explicat că un soldat profesionist care în 2016 câştiga puţin peste 1200 de lei, ia acum cu aproape 700 de lei mai mult.

"În 2017, salariile militarilor au crescut cu 15 până la 20%, creştere substanţială. În decembrie 2016, un soldat în armata română avea 900 de lei, undeva sub minim. În aprilie 2017, tot personalul militar a beneficiat de diferenţa de 50% din cuantumul sumei compensatorii corespunzător soldei de merit în plată.

Cuantumul brut s-a majorat cu 15% începând cu 30 iunie 2017 şi de această majorare au beneficiat cadre militare, soldaţii, personalul civil...

2018 este un an complicat, dar trecerea contribuţiilor se face fără pierderi salariale. Cel puţin, în armata română. Iar creşterile salariale continuă", a declarat Mihai Fifor la Antena3.

Mihai Fifor, ministrul Apărării, informaţii de ultimă oră despre pensiile militarilor. Ce se întâmplă cu recalcularea pensiilor militarilor. Pensia militară medie în Armata Română este de 3.300 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri despre pensiile şi salariile militarilor români în 2018. Cât câştigă un soldat profesionist, după trecerea contribuţiilor la angajat (Video)