Antena Meniu Search
x

Video Şapte suspecţi audiaţi la Piteşti, într-un dosar de exploatare a unor minore

Şapte suspecţi urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT Piteşti, după ce oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii în legătură cu o reţea de proxenetism, trafic de droguri şi trafic de minori.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.11.2020, 11:31

Suspecţii se implicau şi în traficul de droguri şi de etnobotanice
Oamenii legii i-au vizitat pe proxeneţii din Piteşti încă de la primele ore ale dimineţii - Poliţia Română - DIICOT
  • Suspecţii exploatau minorele la o locaţie din municipiul Piteşti.
  • Suspecţii se specializaseră şi în traficul de droguri şi de etnobotanice.

Percheziţiile au avut ca scop destructurarea grupării care ar fi obţinut sume impresionante de bani din traficul de droguri şi mai ales din exploatarea unor minore.

Conform anchetatorilor, în perioada februarie - noiembrie 2020, membrii grupării au racolat mai multe minore promiţându-le că îşi vor întemeia familii alături de ele.

Ulterior, minorele ajungeau într-o locaţie din Piteşti unde erau exploatate. Membrii grupării se ocupau de toate detaliile activităţii, postau anunţuri, pentru descoperirea de clienţi, stabileau tariful, etc.

Proxeneţii obţineau câte 100 şi 300 de lei de pe urma fiecarei întâlniri avute de una dintre minore cu un client.

De asemenea, membrii grupării se specializaseră şi în comercializarea de etnobotanice şi droguri pe raza judeţului Argeş.

În urma percheziţiilor, oamenii legii au ridicat un grinder, un cântar electronic, două grame de substanță susceptibilă a fi drog de mare risc, mai multe telefoane mobile, cartele telefonice și suporți externi de memorie.

Şapte suspecţi urmează să fie audiaţi la sediul DIICOT Piteşti, iar la finalul audierilor se vor lua măsurile care se impun în acest caz.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Şapte suspecţi audiaţi la Piteşti, într-un dosar de exploatare a unor minore