Antena Meniu Search
x

Bătaie și focuri de armă, în fața unui club din Mamaia

A fost scandal cu focuri de armă în faţa unui club din Mamaia. Un bărbat a ajuns la spital, iar mai multe persoane la poliţie, după ce s-au luat la bătaie cu agenţii de pază. Cel mai şifonat a ieşit un tânăr, lovit, din greşeală, cu maşina, chiar de proprii prieteni, care încercau să fugă.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 17:05

Vezi și

A fost scandal cu focuri de armă în faţa unui club din Mamaia. Un bărbat a ajuns la spital, iar mai multe persoane la poliţie, după ce s-au luat la bătaie cu agenţii de pază. Cel mai şifonat a ieşit un tânăr, lovit, din greşeală, cu maşina, chiar de proprii prieteni, care încercau să fugă. În toată învălmăşeala creată, un alt individ a tras cu un pistol cu gaz. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Atenție, imagini cu puternic impact emoţional!

Conflictul a pornit în interiorul clubului apoi s-a mutat afară. Unul dintre petrecăreţi a fost lovit cu pumnul de către un bodyguard şi s-a prăbuşit lângă maşina prietenilor. Deşi aflat la pământ, bărbatul este lovit în continuare de agentul de pază. În acel moment, autoturismul porneşte în trombă şi îl calcă pe tânăr.

În timp ce acesta zace pe drum, alţi indivizi din gaşca victimei încearcă să riposteze, dar agentul de pază îi loveşte cu piciorul. În învălmăşeală creată un alt bărbat trage cu un pistol cu gaz.

Criminalilişti şi poliţişti au împânzit în acestă dimineaţă zona unde a avut loc incidentul. Victima a ajuns la spital cu răni grave.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbaţii implicaţi în conflict au fost aduşi rând pe rând la audieri. Poliţiştii încă îl caută pe agentul de pază care l-a bătut pe bărbat şi care a fugit după incident.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală şi fac cercetări pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe şi fugă de la locul faptei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătaie și focuri de armă, în fața unui club din Mamaia