Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal cu bâte, săbii şi topoare în Capitală. Două clanuri rivale s-au bătut cu sălbăticie în plină stradă (Video)

Răfuială, noaptea trecută, în centrul Capitalei între două clanuri rivale. Două clanuri s-au încăierat în plină stradă, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

de Veronica Micu

la 24.06.2019 , 19:43

Răfuială, noaptea trecută, în centrul Capitalei între două clanuri rivale. Două clanuri s-au încăierat în plină stradă, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor pentru calmarea spiritelor.

Cel puţin zece indivizi, membri a două clanuri rivale, s-au luat la bătaie cu bâte, topoare, pietre şi sticle, noaptea trecută, pe o stradă din centrul Capitalei. 

Scenele şocante au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. În înregistrare se vede cum un bărbat căzut la pământ este lovit cu sălbăticie de alţi indivizi înarmaţi cu bâte.

Scandal cu bâte, săbii şi topoare în Capitală. Două clanuri rivale s-au bătut cu sălbăticie în plină stradă
Vezi și

Ploaie de lovituri cu săbii şi bâte, în Bucureşti

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru aplanarea conflictului.

În urma atacului, un individ de 60 de ani a ajuns la spitalul Floreasca. Tot pentru îngrijiri medicale a ajuns acolo şi nepotul său, în vârstă de 18 ani. 

Mai mulţi scandalagii au fost duşi la audieri. Poliţiştii au confirmat că este vorba de un conflict mai vechi între cele două familii şi că nu este prima confruntare violentă.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Scandal cu bâte, săbii şi topoare în Capitală. Două clanuri rivale s-au bătut cu sălbăticie în plină stradă (Video)