Antena Meniu Search
x

Scandal în avion, pe Otopeni. Familie cu copil, evacuată cu forța din aeronavă (Video)

Un incident de securitate mai puţin plăcut s-a petrecut, zilele trecute, pe Aeroportul Otopeni, trei pasageri ai unei curse Bucureşti - Cairo fiind evacuaţi cu forţa din avion, în ciuda intervenţiei altor pasageri.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.07.2019, 19:26

Echipele de securitate au fost nevoite să intervină în forţă
Pasageri ai unei curse Bucureşti - Cairo, evacuaţi cu forţa pe Otopeni - Captură Video

Un incident de securitate mai puţin plăcut s-a petrecut, zilele trecute, pe Aeroportul Otopeni, trei pasageri ai unei curse Bucureşti - Cairo fiind evacuaţi cu forţa din avion, în ciuda intervenţiei altor pasageri.

Incidentul a fost semnalat de o pasageră din cursa respectivă prin intermediul unei postări pe Facebook.

Conform acesteia, pasagerii se deplasau pe ruta Amsterdam - Cairo, cu escala la Bucureşti, iar întreaga poveste a avut la bază condiţiile nepotrivite în care s-a făcut tranzitul, timp scurt la dispoziţie şi prea puţini ofiţeri de securitate desemnaţi să verifice documentele călătorilor.

În ciuda acestor dificultăţi, pasagerii au reuşit, în cele din urmă, să se îmbarce în avionul de Cairo.

Însă din acel moment a început nebunia. Asistentele de bord au solicitat unei pasagere aflate în dreptul unei ieşiri de urgenţă să spună dacă poate interveni în cazul în care apar probleme.

Cum femeia nu ar fi înţeles nici limba română şi nici limba engleză, situaţia ar fi escaladat.

S-a solicitat inclusiv evacuarea femeii, moment în care au început să intervină soţul şi copilul acesteia, dar şi alţi pasageri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrurile au degenerat, iar pasagerii reclamă faptul că autorităţile nu au dat dovadă de profesionalism. De partea cealaltă, ofiţerii de securitate au reclamat faptul că femeia l-ar fi scuipat pe unul dintre aceştia în îmbulzeala creată în momentul în care s-a efectuat verificarea documentelor de călătorie.

Până la urmă, conform postării de pe Facebook, avionul a plecat cu o întârziere de circa cinci ore, însă mulţi dintre pasageri au refuzat să mai călătorească un avionul companiei TAROM.

De partea cealaltă, cei de la TAROM susţin că au acţionat 100% conform regulamentului şi că au decis evacuarea femeii din avion pe motiv că aceasta ar fi refuzat schimbarea locului pe scaun şi amplasarea bagajului în dispozitivul corespunzător.

În plus, deşi femeia ar fi fost bolnavă de diabet şi ar fi leşinat în momentul producerii incidentului, cei de la TAROM neagă că au apărut probleme medicale în timpul incidentului respectiv.

Totuşi, conducerea TAROM a deschis o anchetă şi recunoaşte că ofiţerii de securitate au acţionat nepotrivit, neavând voie să atingă pasagerii.

Întreaga poveste, AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Scandal în avion, pe Otopeni. Familie cu copil, evacuată cu forța din aeronavă (Video)