Antena Meniu Search
x

Video Scandal în casa Clejanilor. Fulgy a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrat: Şantajat de către familia mea. Vreau o viaţă liberă

Un nou scandal cu Fulgy, fiul Clejanilor, şi Poliţia. O nouă dramă pentru părinţi. Viorica şi Ioniţă de la Clejani au asistat neputincioşi la încă un episod halucinant în care fiul lor a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrat în casă. Poliţiştii au venit rapid la casa Clejanilor, însă agenţii l-au găsit pe Fulgy în curte, în timp ce părinţii dormeau. Discuţia halucinantă a fost postată pe paginile de socializare ale tânărului.

de Bogdan Ocnaru

la 10.07.2021, 20:00

Vezi și

''Am chemat Poliţia pentru că sunt sechestrat şi şantajat de către familia mea. Vreau să am o viaţă liberă.'' Ora 3 dimineaţa. Poliţia ajunge la casa Clejanilor. Ioniţă şi Viorica dormeau, iar Fulgy îi aştepta afară pe agenţi. Nici vorbă de sechestrare. 

''Vreau să mă duc la iubita mea că am 23 de ani. Corect sau nu?

Nu ştiu cum te-a sechestrat, dacă tu eşti afară.''

Fulgy al Clejanilor nu este la primul episod de neexplicat

Pe acelaşi subiect

Ofiţerii îşi dau seama că alarma a fost falsă. Fulgy are istoric ca fiind consumator de droguri şi de alcool. În nenumărate rânduri, părinţii au recunoscut că au dat bani grei unor clinici să îl facă bine. În zadar. Ca îi protejeze viaţa, l-au obligat să rămână în casă pentru o perioadă şi i-au angajat chiar şi un paznic personal. 

''Am dreptul la viaţă, oameni buni. Nu mă droghez, nu beau, nu fac nimic. E greşit ce fac, că vreau să am libertate? Vă rog eu!'' 

Vizibil afectat şi parcă resemnat, în filmarea tânărului apare şi Ioniţă de la Clejani. Timp de aproape două ore, poliţiştii au luat declaraţii şi au încercat să clarifice lucrurile. Potrivit Poliţiei Capitalei, apelul la 112 a fost nejustificat. Patru agenţi, de care ar fi fost, poate, nevoie la altă intervenţie, şi-au pierdut timpul. Fulgy, sau Fulgeraş Manole pe numele lui, a fost amendat cu 2000 de lei. 

''Din ziua de azi să nu mai am de-a face cu tine şi să nu mai vin în casă. Aşa rămâne! Am scăpat, oameni buni.''

Tânărul trece rapid de la o stare la alta. Dimineaţă a fost la secţia de Poliţie, apoi a postat pe Instagram că renunţă la acuzaţiile împotriva părinţilor. Doar că Fulgy rămâne în continuare un pericol pentru el şi pentru ceilalţi. 

''Să moară familia mea, dacă nu vă tai pe toţi.  Am probleme cu capuţ şi tot eu scap. Dau cu briceagul, să moară familia mea.'' 

Specialiştii susţin că asemenea probleme, în care copiii au depăşit vârsta majoratului, sunt extrem de greu de gestionat. Părinţii nu îi pot obliga să urmeze un tratament. 

dr. Eugen Hriscu, medic psihiatru Clinica Aliat: Învinovăţim pacientul şi familia acestuia când nu ştie ce să facă, că nu fac destul, când de fapt noi de 30 de ani ne chinuim să construim un sistem de tratament pentru aceşti oameni. 

În luna mai, Fulgy a fost prins drogat la volan şi are dosar penal. 

''Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră.'' 

dr. Eugen Hriscu, medic psihiatru Clinica Aliat: Există dispoziţii legale foarte clare care spun că atunci când o persoană îşi pune viaţa în pericol sau pune viaţa altora în pericol, la solicitarea părinţilor, rudelor, vecinilor, un echipaj de salvare însoţit de un echipaj de poliţie trebuie să ducă această persoană la camera de gardă. 

''Are balta peşte, are narghilea, aşa e viaţa lui Mister Moft, nu sechestrat de nişte lăutari.'' 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scandal în casa Clejanilor. Fulgy a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrat: Şantajat de către familia mea. Vreau o viaţă liberă