Antena Meniu Search
x

Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti în timpul unui live pe YouTube: ”Îl sun pe patron și închide mall-ul”

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost dat afară dintr-un cazino din București, în timp ce transmitea Live pe YouTube. Tânărul de 23 de ani a încercat să le arate celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare că el poate intra în mall și în cazino fără mască de protecție, însă un agent de la pază i-a arătat ieșirea de îndată ce a pășit în cazino.

de Redactia Observator

la 07.06.2021, 11:22

Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti
Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti în timpul unui live pe YouTube: ”Îl sun pe patron și închide mall-ul” - Captura YouTube

Fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă din Clejani spunea anterior că toți ar trebui să-i urmeze exemplul și să nu mai poarte marcă, pentru că doar așa o să scape țara de restricții.

Încă de la intrarea în mall, unde se află cazino-ul, Fulgy refuză să poarte masca de protecție, chiar dacă, împins de la spate de agenții de securitate, intră într-o farmacie să-și cumpere una.

”Uitați, frații mei, cum sunt eu respectat în România. Toată lumea cu măști, numai eu fără mască. Pe cine sancționați. (...) Îl sun pe patronul de la mall și închide mall-ul dacă îmi zice cineva ceva. Ați înebunit la cap? Coronavirus  e fake, e pentru saraci”, spune el pe filmare

”Voi de ce sunteti proști și purtati masca! Nu există coronavirus. E o manevra facuta de oameni cu putere. Uitați, lumea poartă masti, eu nu port”, spunea arogant Fulgy, înainte să fie dat afară din cazino.

Pe acelaşi subiect

Fulgy se plânge că e bruscat de un agent de securitate

Dat afară din cazino, Fulgy strigă că bruscat și promite că agentul care l-a înjurat va rămâne fără un loc de muncă.

"Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea", a spus Fulgy în live-ul de pe YouTube.

Recent, fiul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani a fost prins la volan după ce ar fi consumat substanţe interzise. În urmă cu un an, sora lui, Margherita, trecuse prin exact aceeaşi situaţie. În faţa jurnaliştilor, Fulgy a făcut spectacol. A trecut de la jigniri, la scuze şi înapoi.

De curând, chiar el a recunoscut că părinţii au cheltuit sume exorbitante ca să-l trateze în clinici de dezintoxicare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Fulgy, fiul Clejanilor, dat afară dintr-un cazino din Bucureşti în timpul unui live pe YouTube: ”Îl sun pe patron și închide mall-ul”