Antena Meniu Search
x

Noi detalii în scandalul de la Liceul de Arte de la Focşani. Profesoara surprinsă că se săruta cu un elev dă vina pe soţul ei

Încă un scandal sexual zguduie, de data aceasta, un liceu din Focşani. Directoarea unităţii de învăţământ şi-a dat demisia după ce, în spaţiul public, au apărut mai multe fotografii în care ar apărea, în ipostaze indecente, împreună cu un elev.

Vezi și

Încă un scandal sexual zguduie, de data aceasta, un liceu din Focşani. Directoarea unităţii de învăţământ şi-a dat demisia după ce, în spaţiul public, au apărut mai multe fotografii în care ar apărea, în ipostaze indecente, împreună cu un elev. Relaţia ar fi început cu un an în urmă, când adolescentul ar fi fost minor. Sunt anchete acum atât la liceu, cât şi la Poliţie. Directoarea spune că totul ar fi răzbunarea soţului de care încearcă să divorţeze.

Imaginile care au pornit scandalul ar fi fost surprinse chiar în locuinţa directoarei de liceu. A fost acuzată că se săruta cu un tânăr care i-ar fi fost elev. Acum, el are 19 ani şi este în clasa a 12-a. Sunt zvonuri însă că relaţia cu profesoara ar fi început-o în urmă cu un an, când nu împlinise încă vârsta majoratului, şi ar fi mers în casa acesteia pentru meditaţii.

În această dimineaţă, la doar câteva ore de la publicarea fotografiilor, şi-a dat demisia din funcţia de director de liceu. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat şi o anchetă. 

Bogdan Ciubotaru, purtător de cuvânt la Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea:

Reacţia Inspectoratului şcolar va fi una categorică, în primul rând, de delimitarea de astfel de comportamente şi situaţii care aduc atingere prestigiului profesiei.

Şi Poliţia s-a autosesizat. Cel care a postat imaginile pe internet ar putea răspunde penal. Potrivit presei locale, ar fi chiar soţul directoarei, cu care este în proces de divorţ. Iar femeia îl acuză de răzbunare. 

"Dacă în viaţa mea privată de persoană desparţită în fapt de sotul meu ar interveni o relatie cu un adult în vârstă de 20 de ani, adica mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală.", este reacţia directoarei de liceu.

Directoarea liceului şi soţul acesteia nu au putut fi contactaţi pentru explicaţii. Scandalul sexual vine la nici două săptămâni după ce o mamă din Făget a acuzat o profesoară de limba română că întreţine relaţii sexuale cu fiul ei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii în scandalul de la Liceul de Arte de la Focşani. Profesoara surprinsă că se săruta cu un elev dă vina pe soţul ei