Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal monstru la spital, pentru că gravidele și copiii au întâietate: "De ce să intre înaintea mea?" (Video)

Un scandal monstru s-a declanşat pe holul ambulatoriului Spitalului Orășenesc Cernavodă, de către pacienţii care aşteptau pentru a le fi recoltat sânge pentru analize, după ce o gravidă care mai avea o lună până năștea și un copil au fost primiţi cu prioritate în cabinet.

de Redactia Observator

la 03.09.2018 , 15:43

Un scandal monstru s-a declanşat pe holul ambulatoriului Spitalului Orășenesc Cernavodă, de către pacienţii care aşteptau pentru a le fi recoltat sânge pentru analize.

Nervozitatea oamenilor a atins cote maxime, după ce o gravidă care mai avea o lună până năștea și un copil au fost primiţi cu prioritate în cabinet.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Managerul spitalului, Marius Sponoche le-a răspuns că acest inconvenient a apărut întrucât este un singur punct de recoltare, iar femeile gravide şi copiii au prioritate.

„Azi dimineață, nemulțumirea a plecat de la faptul că au intrat o gravidă și un copil înainte. Consider totuși că trebuie să mai fim și oameni, să dăm dovadă de bun simț în astfel de situații”, a mai afirmat managerul spitalului din Cernavodă.

„Oamenii erau supărați pentru că au intrat gravidele și copiii înaintea lor. Le-am explicat că în orice spital civilizat gravidele și copiii au întâierate. Că sigur au pile! Ce pile, că era o gravidă care mai avea o lună până năștea și un copil? Dar doamnele erau supărate, spuneau că au venit de la 4.00 la spital, pentru analize. Le-am explicat că programul de lucru începe la ora 8.00 dimineața. Ne-au reproșat că suntem puturoși și alte jigniri. Nu putem să începem programul de recoltare mai devreme, nu ne permite SIUI-ul. La fel, un alt reproș făcut de un domn a fost că suntem plătiți din banii lui. I-am răspuns că și noi, ca și restul angajaților, plătim dări către stat”, a afirmat Marius Sponoche pentru presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Scandal monstru la spital, pentru că gravidele și copiii au întâietate: "De ce să intre înaintea mea?" (Video)