Antena Meniu Search
x

Scandal într-un tren pe ruta Bucureşti- Cluj-Napoca. CFR a vândut nenumărate bilete pe acelaşi loc

A fost scandal într-un tren pe ruta Bucureşti- Cluj-Napoca. Călătorii au fost revoltaţi pentru că CFR a vândut nenumărate bilete pe acelaşi loc.

de Redactia Observator

la 21.10.2019, 17:12

Vezi și

A fost scandal într-un tren pe ruta Bucureşti- Cluj-Napoca. Călătorii au fost revoltaţi pentru că CFR a vândut nenumărate bilete pe acelaşi loc.

Motiv pentru care mai mulţi oameni s-au văzut nevoiţi să stea în picioare, pe coridoare şi prin băi aproape zece ore de drum.

Când au urcat în tren călătorii au descoperit că deși toți aveau bilete cumpărate, numărul lor era mult prea mare comparativ cu locurile disponibile.

Ba mai mult, oamenii au descoperit că CFR eliberase două bilete pentru același loc. Așa că s-au văzut nevoiți să calatoreasca înghesuiți stand în picioare sau ocupând spațiul destinat toaletei.

În gara din Simeria calatorii revoltati au cerut explicatii reprezentantilor Companiei Feroviare, insa in loc sa primeasca raspunsuri, au fost tratati cu indiferenta se plang ei.

Oamenii spun ca de obicei trenul care circula pe ruta Bucuresti Nord - Cluj Napoca are doua vagoane. Nu si aseara cand oamenii au fost nevoiti sa se inghesuie intr-un singur vagon de calatori.

Cei mai multi dintre ei au calatorit sapte ore stand in picioare, desi aveau bilete cu loc cumparate de la agentia CFR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Scandal într-un tren pe ruta Bucureşti- Cluj-Napoca. CFR a vândut nenumărate bilete pe acelaşi loc