Antena Meniu Search
x

Bătaie cu pumni şi picioare între vecini, după ce s-au îmbătat în faţa blocului, în Capitală

Scandal violent în Capitală. Mai mulţi vecini s-au bătut cu pumnii şi picioare, după ce s-au îmbătat în faţa blocului.

de Alexandra Bucuroiu

la 06.07.2020, 10:47

Vezi și
  • Niciunul dintre scandalagii nu a fost rănit.
  • A avut nevoie de îngrijiri medicale o fetiţă de opt ani.

Martorii spun că astfel de scandaluri au loc aici aproape zilnic, motiv pentru care se tem să mai iasă din case. Poliţiştii şi jandarmii au patrulat prin zonă până noaptea târziu, pentru a preîntâmpina alte violenţe.

Scandalul a început după ora 22.00 într-un cartier din sectorul 4 al Capitalei. Martorii povestesc că mai mulţi vecini, femei şi bărbaţi, s-ar fi luat la bătaie cu pumnii şi picioarele.

Totul ar fi pornit după ce oamenii au băut bine, în faţa blocului.

Vecină: Eu nu prea ies pe afară pe aici dar acum am ieşit pentru că se bat oamenii ăştia. Zi de zi se bat, se ceartă pe bani, pe lucruri. Zici că au mari averi. 

Pentru a calma spiritele, mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi patrulează prin zonă. Oamenii au fost sfătuiţi de autorităţi să intre în casă, însă, au ignorat spusele acestora.

Oamenii spun au depus mai multe sesizări la poliţie, însă fără rezultat. Aproape în fiecare seară sunt terorizaţi de vecinii scandalagii.

Vecină: Seară de seară, scandal, bătăi, certuri. Cât să mai suportăm? Avem copii mici, mergem la muncă.

Niciunul dintre scandalagii nu a fost rănit. În schimb, a avut nevoie de îngrijiri medicale o fetiţă de opt ani care se juca în faţa blocului.

Vecină: Fetiţa mea a făcut atac de panică, tensiune 16 pentru ce a văzut. Am stat cu toţii în parc şi au venit mascaţii şi ne-au luat pe sus fără să facem nimic.

Patru bărbaţi au fost conduşi la audieri. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătaie cu pumni şi picioare între vecini, după ce s-au îmbătat în faţa blocului, în Capitală