Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene de groază în Bistriţa! Biciclistă gravidă în luna a 9-a, lovită în plin de o dubă, în urmă cu puţin timp. Tânăra a fost târâtă zeci de metri pe asfalt (VIDEO)

În urmă cu puțin timp, o femeie gravidă în luna a 9-a, care circula pe o bicicletă în localitatea Arcalia, a fost lovită de o autoutilitară. 

de Redactia Observator

la 11.11.2017 , 16:52

În urmă cu puțin timp, o femeie gravidă în luna a 9-a, care circula pe o bicicletă în localitatea Arcalia, a fost lovită de o autoutilitară. 

Femeia se îndrepta spre o balastiera în momentul producerii accidentului.

Din primele informații, se pare că şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile, iar când a reușit să revină pe șosea a luat-o în plin pe gravidă.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit bistriteanul.ro, femeia circula pe bicicletă și a fost târâtă metri buni de dubiţă.

Pe acelaşi subiect

Bicicleta a rămas prinsă sub autoturism.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia a fost transportată la spital cu un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD.

Ea s-a lovit în zona capului, dar starea sa este stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Mihaela Mastan, femeia este în curs de investigații, iar în urma impactului nu i s-a declanșat travaliul.

Șoferul autoutilitarei spune că pur și simplu a pierdut controlul volanului într-o curbă și nu a mai putut redresa autoturismul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Scene de groază în Bistriţa! Biciclistă gravidă în luna a 9-a, lovită în plin de o dubă, în urmă cu puţin timp. Tânăra a fost târâtă zeci de metri pe asfalt (VIDEO)