Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scene dramatice în Caraş-Severin, la Sadova Veche! O femeie a rămas fără ambele mâini, după ce a fost sfâşiată de câinele familiei

Scene teribile în Caraş-Severin, în comuna Sadova Veche. O femeie din Timișoara a rămas fără mâini după ce a încercat să hrănească câinele fiicei sale.

de Redactia Observator

la 17.01.2018 , 09:33

Scene teribile în Caraş-Severin, în comuna Sadova Veche. O femeie din Timișoara a rămas fără mâini după ce a încercat să hrănească câinele fiicei sale.

Femeia în vârstă de 59 de ani se afla în vizită la fiica sa. A vrut să-i dea de mâncare câinelui pe care îl avea în curte, însă acesta a scăpat din lanț și a muşcat-o cu furie de mâini, provocându-i răni foarte grave. 

Articolul continuă după reclamă

A reuşit să se refugieze în casă, însă nu a sunat la 112 şi nici nu s-a dus imediat la spital. Până la sosirea ginerelui, femeia a pierdut foarte mult sânge.

Când a ajuns la Spitalul din Caransebeş, medicii au decis să o transfere la Casa Austria din Timişoara. Aici, doctorii au făcut eforturi uriaşe să îi salveze mâinile, însă nu au reuşit, fiind nevoiţi să le amputeze.

„În cursul dimineţii, medicii de pe Secţia de Chirurgie Plastică au luat decizia amputării complete a braţului stâng şi a antebraţului drept, nemaiavând o altă modalitate de a-i salva femeii braţele. În prezent starea pacientei e stabilă şi va rămâne internată", a declarat Andreea Borboros, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Timisoara, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Poliţistii au demarat o anchetă în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Scene dramatice în Caraş-Severin, la Sadova Veche! O femeie a rămas fără ambele mâini, după ce a fost sfâşiată de câinele familiei