Antena Meniu Search
x

Zeci de şcoli închise în Bucureşti de vremea rea. Când recuperează elevii orele pierdute (Video)

Azi şi mâine, şcolile din Bucureşti sunt închise din cauza codului portocaliu de ger şi ninsori, însă IŞMB a anunţat când vor recupera elevii orele pierdute.

Azi şi mâine, toate şcolile din Bucureşti sunt închise din cauza codului portocaliu de ger şi ninsori, însă IŞMB a anunţat când vor fi recuperate orele pierdute.

Ieri, autorităţile din Capitală au decis ca toate şcolile de stat din învăţământul preuniversitar să se închidă după seria de alerte meteo emise de meteorologii de la ANM.

Lista actualizată cu şcolile închise din cauza vremii

Mai mult, primarul general, Gabriela Firea, a precizat că decizia de suspendare a cursurilor poate fi extinsă și în zilele următoare, în funcție de condițiile meteo

Când vor recupera elevii orele pierdute

Astăzi, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (IŞMB) au declarat pentru Observatororele pierdute vor fi recuperate la finalul cursurilor.

Fiecare şcoală, însă, va stabili schema de recuperare, în funcţie de program. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Zeci de şcoli închise în Bucureşti de vremea rea. Când recuperează elevii orele pierdute (Video)