Antena Meniu Search
x

Video Se cere pedeapsă mai mare pentru afaceristul turc, care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela. Rudele tinerei vor ca el să fie judecat și pentru violență în familie

Noi informații în cazul femeii ucise, tranşate şi aruncate apoi pe un câmp lângă A1. Familia Mirelei cere o pedeapsă mai mare pentru criminalul ei. Vrea acum ca afaceristul turc să fie judecat pentru violenţă în familie, şi nu doar pentru omor, în condiţiile în care cei doi ar fi avut o relaţie. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 16.04.2024, 16:33

Vezi și

Afaceristul turc ar putea petrece în spatele gratiilor până la 25 de ani de închisoare. În prezent, el este acuzat pentru omor, adică poate primi o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare, dar dacă va fi admisă cererea familiei Mirelei, depusă în urmă cu scurt timp la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pedeapsa ar putea crește cu un sfert.

Pedeapsă mai mare pentru afaceristul turc

Membrii familiei au cerut schimbarea încadrării bazându-se pe relația pe care ar fi avut-o Mirela cu afaceristul turc, altfel cer să fie judecat și pentru violență în familie. Rămâne  să vedem ce vor decide judecătorii în acest caz.

Mirela şi-a găsit sfârşitul în mâinile celui care de la care obişnuia să se împrumute. Era o împătitmită a jocurilor de noroc şi avea nevoie bani. 10.000 de lei ar fi avut datorie la el. Nu era singura. Cetăţeanul turc dădea diverse sume mai multor femei cărora le ţinea evidenţa într-un caiet pe care criminaliştii l-au găsit în casă. Ca să aibă garanţia că primeşte banii înapoi, le cerea drept garanţie actele de identitate. "Tot timpul aşa făcea, cu toate fetele. Zicea că se cunoaşte cu ele, că sunt iubitele lui  şi, după aceea, dacă nu îi convenea lui tot timpul le şantaja, le scotea fel şi fel de poze de pe buletin, le scria datoria", a declarat sora Mirelei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Se cere pedeapsă mai mare pentru afaceristul turc, care a ucis-o și tranșat-o pe Mirela. Rudele tinerei vor ca el să fie judecat și pentru violență în familie