Antena Meniu Search
x

Video Crima din Dâmboviţa. Ce le-a mărturisit suspectul turc anchetatorilor despre noaptea în care a ucis-o pe Mirela. Filmul ororilor va fi refăcut pas cu pas

Turcul arestat pentru că a ucis o femeie de 38 de ani, a tranşat-o şi a aruncat-o pe un câmp de pe Autostrada Soarelui, şi-a recunoscut faptele. Le-a spus anchetatorilor că aceasta îi datora bani şi a lovit-o cu un scaun, dar că nu voia s-o omoare. Ucigaşul va fi dus la locul faptei pentru reconstituire. Avocatul lui n-a depus contestaţie pentru că recunoaşte că procurorii au prea multe probe. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 13.04.2024, 19:34

Vezi și

Reporteri: Cu ce a greşit fata aia? Aţi omorât-o? I-aţi făcut rău. Ale cui erau hainele gsite la dumneavoastră în casă?

După ce s-a făcut că nu înţelege şi nu vorbeşte limba română, turcul de 64 ani a mărturisit crima în faţa magistraţilor care l-au trimis după gratii. Totul ar fi pornit de la bani, pentru că femeia

frecventa sălile de jocuri. 

Ce le-a mărturisit suspectul turc anchetatorilor despre noaptea în care a ucis-o pe Mirela

Pe acelaşi subiect

Cristina Filip, reporter Observator: Potrivit unor surse, în noaptea crimei mirela venise aici la casa individului să discute despre datorii. Împrumutase de la el bani în repetate rânduri dar voia să-i mai dea înapoi. Bărbatul le-ar fi spus jduecătorilor că atunci s-a enervat, a luat un scaun şi a lovit-o până a lăsat-o inconştientă. Iniţial a crezut că a leşinat însă când şi-a dat seama că femeia este moartă a decis să scape de cadavru.

Vecin: A împrumutat-o cu nişte bani să scoată din amanet un telefon. Şi el era nervos. El e cu capul de 20 de ani. Nu regretă că a omorât-o, regretă că l-a prins. 

Timp de mai multe zile, spun anchetatorii, cetăţeanul turc a ţinut cadavrul ascuns în casa lui din cartierul Rahova. Locul seamănă izbitor cu o altă scenă a groazei, cea de Caracal. Dincolo de zidurile înalte de beton, sunt înghesuite sute de obiecte vechi, resturi, gunoaie, până şi două butoaie. Apoi a tranşat cadavrul, l-a băgat în saci, l a pus in portbagajul masinii şi l-a aruncat la zeci de kilometri distanta pe marginea autostrăzii Bucureşti Piteşti.

Filmul ororilor va fi refăcut pas cu pas 

Dan Antonescu, criminalist: De la o violenţă verbală şi una fizică să ajungi la omor este un pas extraordinar de mare. Şi în momentul în care s-a trezit cu cadavrul în locuinţă, el a trebuit să facă, în mintea lui, să aleagă cea mai bună variantă cu el, de fapt varianta cea mai proastă.

Avocatul individului înceracă să i găsescă scuze: susţine că are probleme psihice şi nu şi a luat tratamentul. 

Grigore Maian Gabriel, avocatul suspectului: Ei au avut o relaţie amoroasă. El a explicat că atunci când a constatat că ea îl minte, el are o reacţie împotriva minciunii. A spus că, într-adevăr, dacă nu ar fi fost aceste lucruri nu s-ar fi enervat, nu ar fi depăşit anumite limite de comportament. Era sub tratament dar nu a luat tratamentul, deci a neglijat.

Dan Antonescu, criminalist: Dacă ar fi anunţat poliţia, dacă ar fi contactat ambulanţa în momentul în care a constatat că nu mai are semne vitale, avea nişte circumstanţe atenuante.

În cartierul Rahova s-a dus vestea că cetăţeanul turc şi-a recunoscut faptele. Vecinii respiră uşuraţi că a ajuns în arest

Reporter-vecini: A fost un scandal cu nişte vecini, ştiţi ceva?

- Da, noi am fost. 

- Ah, dumneavoastră. Păi de ce? 

- Căuta mereu ceartă, râcă. Mereu a fost ceartă între noi aici.

De luni, criminaliştii vor relua cercetările la faţa locului. Bărbatul va fi dus la reconstituire şi va trebui să refacă în faţa anchetatorilor, filmul ororilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Crima din Dâmboviţa. Ce le-a mărturisit suspectul turc anchetatorilor despre noaptea în care a ucis-o pe Mirela. Filmul ororilor va fi refăcut pas cu pas