Antena Meniu Search
x

Ședințele foto cu tematică pascală, o amintire de neprețuit. Pentru studiouri este un colac de salvare, după pandemie

În prag de Paşte, fotografii profesionişti lucrează de zor. Şedinţele foto cu tematică pascală sunt la mare căutare, mai ales în rândul familiilor care au copii. Pentru studiouri este un colac de salvare. Multe au ajuns în pragul falimentului, în perioada de pandemie.

de Redactia Observator

la 13.04.2022, 08:12

Vezi și

Aşa începe fiecare sedinta foto cu tematică de Paste, într-un studio din Ploiesti. Programările s-au făcut din timp, aşa că cei mai norocoşi deja se pot bucura de mult doritele fotografii. 

Clientă: Este o amintire frumoasă atât pentru Anastasia, fiica mea, cât şi pentru noi părinţii, pentru bunici si pentru toti cei dragi nouă.

Mulţi clienţi vin aici după ce au mai beneficiat de shooting-uri tematice şi de Crăciun. 

Mădălin Ene, fotograf: Este o perioadă încărcată. Sărbătorile de Paște vin cu recunoştintă și oferim mereu pentru toți cei apropiaţi ce aveam mai bun. 

Fotografiile de familie cu ocazia Paştelui sunt un colac de salvare pentru studiourile foto, grav afectate de perioada de pandemie, când majoritatea evenimentelor au fost anulate. 

Daniel Mihalache, administrator firmă: Firma era în pragul falimentului la momentul acela şi a trebuit să facem o muncă titanică ca s-o aducem pe linia pe plutire. 

Preţul unei şedinţe foto de acest fel începe de la 249 de lei. Pachetul standard constă în 30 de fotografii în format digital. 

Daniel Mihalache, administrator firmă: Pachet premium, Iepurașul Zâmbăreț în care primește și un album foto carte șii un cadau din partea noastră.

Cei care doresc să pastreze o astfel de amintire trebuie să se grabească. Mai este puţin până la venirea Iepurasului, iar agenda lui Urechila este destul de încărcată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ședințele foto cu tematică pascală, o amintire de neprețuit. Pentru studiouri este un colac de salvare, după pandemie