Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă

E scandal de proporţii la Poliţia de Frontieră din Galaţi, după ce unul dintre şefii instituţiei ar fi trimis mai multe mesaje cu tentă sexuală unei minore de doar 13 ani, din judeţul Brăila. Incidentul ar fi fost descoperit abia după ce un localnic a prins-o pe fată în timp ce conversa cu poliţistul. Stupefiat de natura relaţiei dintre cei doi, bărbatul a dat fuga la primarul din localitate. Fără să mai stea pe gânduri, edilul a dus dovezile colegilor bărbatului. Poliţiştii au deschis acum o anchetă internă.   

de Redactia Observator

la 19.05.2024 , 10:03

În luna aprilie a acestui an, poliţistul avansa în grad şi devenea comisarul-şef al Poliţiei de Frontieră din Galaţi. Tot de atunci însă, cel care ar fi trebuit să respecte legea, ar fi început o relaţie cu o copilă de doar 13 ani.

Pentru că în sat poliţistul are o casă bătrânească, vizitele lui erau tot mai frecvente, iar într-una dintre ele şi-a cunoscut şi vecina care abia trecuse în clasa a VI-a. Deoarece provenea dintr-o familie săracă, copila a fost impresionată de atenţia pe care poliţistul i-o oferea. La scurt timp, cei doi au început să converseze prin mesaje.

Mesajele scandaloase trimise minorei

Vezi și

Minoră: Dar eu nu am mai făcut la nimeni asta!

Pe acelaşi subiect

Comisarul: Eşti micuţă!

Minoră: Mă laşi? Păi dacă vin la tine, ce facem?

Comisarul: Vino şi vorbim.

Minoră: Facem ceva sau nu?

Comisarul: Ieşi la poartă să văd!

Minoră: Dacă zici ce facem!

Comisarul: Vedem.

Minoră: Mâine vrei?

Comisarul: Voi unde sunteţi acum?

Minoră: Eu sunt afară, mă plimb singură, dar i-am zis mamei că sunt la o fată.

Comisarul: Că am sunat pe cameră, să vorbesc cu voi şi ai zis că nu poţi vorbi.

Minoră: Da, dar voiam să vorbim de altele. Ok. Deci vrei sau nu? Acum unde eşti?

Comisarul: Acasă.

Minoră: Mai vin??

Comisarul: Da.

Minoră: Şi cât stăm?

Comisarul: Nu mult.

Minoră: O oră?

Comisarul: Da.

Minoră: Şi ce facem în ora aia? Îmi zici tu.

Comisarul: Ce vrei tu.

Minoră: Zi ce vrei tu, ca să ştiu ce să fac.

Comisarul: Hai, că acum sunt la poartă.

Aluziile sexuale erau nelipsite din discuţiile lor. Relaţia a fost descoperită de bărbatul care îi găzduia familia fetei. Furios, bărbatul i-a cerut socoteală poliţistului. "Fata s-a dus la miezul nopţii la el şi apoi a intervenit respectivul, luându-se practic în curtea acestuia la ceartă. De ce faci lucruri din astea cu un copil minor? Replica dumnealui a fost: Ce poţi să-mi faci? Nu poţi să-mi faci nimic pentru că eu îmi pregătesc pensionarea", spune Petre Andrei, primarul comunei.

Anchetă la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi

În loc să se ducă la Poliţie, localnicul s-a destăinuit primarului din localitate. Stupefiat, edilul a sunat la Protecţia Copilului, apoi a făcut o reclamaţie la Parchetul Făurei. "Deja ameninţă fata şi spunea să nu spui că îţi iau familia, ţi-o distrug". 

Comisarul se apără acum şi spune că sunt doar nişte acuzaţii nefondate. "Între mine şi primarul din localitatea respectivă este o relaţie conflictuală de mai mulţi ani. Acesta mi-a mai făcut nenumărate plângeri de-a lungul anilor". După ce conversaţiile au apărut şi în spaţiul public, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un şef al Poliţiei de Frontieră Galaţi ar fi implicat într-un scandal sexual cu o fată de 13 ani. Incidentul, descoperit de un localnic după ce a văzut mesajele primite de copilă