Antena Meniu Search
x

Video Sentință grea pentru hoțul de TIR oprit cu 20 de focuri de armă în Baia Mare. Cursa nebună din seara de Crăciun a fost filmată de camere

Tânărul din Baia Mare care, în seara de Crăciun a anului 2020, a furat din Sighetu Marmației capul tractor al unui TIR, iar apoi a spulberat intenționat o autospecială în timpul urmăririi cu poliția, a fost condamnat la 13 ani și o lună de închisoare, fiind găsit vinovat pentru ultraj, furt, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.01.2022, 09:42

Sentință grea pentru hoțul de TIR oprit cu 20 de focuri de armă în Baia Mare. Cursa nebună din seara de Crăciun a fost filmată de camere

Sentința Curții de Apel Cluj este definitivă.

Hoțul de TIR, oprit cu 20 de focuri de armă în Baia Mare

Reamintim că, în noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii au fost sesizați că în Sighetu Marmației, a fost furat capul tractor al unui TIR. Oamenii legii au dat de urma hoțului și au încercat să-l oprească la intrarea în Baia Sprie, însă fără succes. Așa că polițiștii au plecat în urmărirea șoferului fugar.

În timpul cursei nebune, hoţul a spulberat una dintre autospeciale, pe care a aruncat-o într-un şanţ de pe marginea drumului. Ajuns în Baia Mare, a continuat nebunia.

Pe acelaşi subiect

Cinci echipaje de poliție au încercat să-l oprească pe individ, oamenii legii fiind nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă. O cameră de supraveghere a surprins urmărirea.

Pe strada Europa, şoferul a fost somat legal de către poliţişti, fiind într-un final imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției pentru cercetări. La testarea cu etilotestul, rezultatul a fost de 0,36 miligrame de alcool pur în aerul expirat, pe numele tânărului fiind întocmit un dosar penal. 

Pe lângă pedeapsa de 13 ani de închisoare, tânărul a fost obligat de instanță să plătească și contravaloarea reparațiilor necesare atât la capul de TIR, dar și la autospeciala avariată. 

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sentință grea pentru hoțul de TIR oprit cu 20 de focuri de armă în Baia Mare. Cursa nebună din seara de Crăciun a fost filmată de camere