Antena Meniu Search
x

Video Senzaţii culinare inedite în a doua noapte de Summer Well: "Cannoli, profiterol şi curry, cât să te dregi după ce ai băut toată noaptea"

Povestea Summer Well a continuat şi noaptea trecută. Arctic Monkeys au făcut senzaţie pe scena principală de pe domeniul Ştirbey. O mare de oameni a cântat şi a dansat alături de ei până la epuizare. În această seară, Nothing but Thieves şi Roosevelt vor încheia cea de-a unsprezecea ediţie a festialului care a adunat laolaltă zeci de mii de iubitori de distracţie şi muzică bună.

de Redactia Observator

la 14.08.2022, 21:18

Vezi și

În urale şi aplauze, au fost primiţi cei de la Arctic Monkeys. Trupa britanică, venită pentru prima dată în România, a adunat în jurul scenei zeci de mii de oameni.

Băutura și mâncarea, în ton cu festivalul din mijlocul verii

În zori, distracţia a fost pusă pe pauză dar va fi reluată în această seară, ultima de Summer Well. Cât timp petrecăreţii sunt acasă să-şi refacă ţinutele şi machiajul, la foodcourt-uri se munceşte de zor.

Radu Constantinescu, vânzător: "Pentru ei am făcut acest curry răcoritor, cum scrie şi aici, e un preparat light fără carne, cât să te dregi după ce ai băut toată noaptea."

Pe acelaşi subiect

Ciprian Zobuian, vânzător"E destul de cald şi e nevoie de dulciuri mai răcoritoare la genul acesta de festivaluri. Cannoli este produsul nostru de vârf. Pe lângă el de data asta am avut şi profiterol o tartă de lămâie cu busuioc."

Şi băutura curge în valuri la festival. De la cocktail-uri, până la limonadă pentru cei care sunt veniţi cu maşina la festival.

Iulian, vânzător: "Luând o limonadă de la noi îi poţi ajuta pe copiii bolnavi de cancer de la Marie Curie. De la începutul festivalului şi până acum am dat vreo 700 de limonade. O limonadă este cea care îţi face bine în mijlocul verii şi în mijlocul festivalului care aduce bucurie în acest oraş, aşa şi limonada asta aduce bucurie unor copii."

Și în ultima noapte, pe cele patru scene vor urca artişti şi trupe cunoscute în toată lumea. Conform organizatorilor, pe domeniul Ştirbey din Buftea au fost peste 80 de mii de oameni în cele trei zile de festival

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Senzaţii culinare inedite în a doua noapte de Summer Well: "Cannoli, profiterol şi curry, cât să te dregi după ce ai băut toată noaptea"