Antena Meniu Search
x

Un tată din Mehedinţi îşi caută cu disperare fetiţa dispărută. Denisa este de negăsit

Poliţiştii mehedinţeni caută o fată de 13 ani, dispărută duminică, la Drobeta Turnu Severin, şi cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 10:35

Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a dispărut
Un tată din Mehedinţi îşi caută cu disperare fetiţa dispărută. Denisa este de negăsit, de peste 24 de ore - Arhivă

Poliţiştii mehedinţeni caută o fată de 13 ani, dispărută duminică, la Drobeta Turnu Severin, şi cer sprijinul populaţiei pentru a o găsi.

"La data de 12 mai a.c., în jurul orei 22.45, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de un bărbat de 40 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, despre faptul că, fiica sa minoră, Şerlău Denisa Maria, de 13 ani, a plecat de la locuinţa de domiciliu şi nu a mai revenit.

Din verificări, poliţiştii au stabilit că minora, în ziua de 12 mai a.c., în jurul orei 09.00, s-a deplasat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin împreună cu mama sa, iar ulterior s-a despărţit de aceasta pe strada Aleea Privighetorilor pentru a merge în zona centrală a municipiului şi nu a mai revenit la domiciliu", precizează Poliţia, conform news.ro.

Şerlău Denisa Maria, dispărută la Drobeta Turnu Severin

Fata are ochi căprui, aproximativ 65 de kg, 1,75-1,80 metri înălţime, păr şaten, lung, faţă rotundă.

La data dispariţiei, purta o bluză de trening de culoare albă, blugi de culoare neagră şi pantofi sport negri cu talpa albă, precum şi un rucsac de culoare albastru-petrol.

Oricine poate oferi detalii cu privire la acest caz este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un tată din Mehedinţi îşi caută cu disperare fetiţa dispărută. Denisa este de negăsit