Antena Meniu Search
x

Sfârșit inexplicabil pentru o tânără și bebeluşul ei la cel mai mare spital din Oltenia

Achetă de amploare la cel mai mare spital din Oltenia, după ce o tânără mamă, asistentă medicală, a murit la doar câteva ore după ce şi-a pierdut şi bebeluşul.

de Redactia Observator

la 26.05.2020, 14:52

Vezi și
  • Robert şi Georgiana așteptau primul lor copil.
  • Tânăra era asistentă medicală.

Nici familia şi nici medicii nu îşi explică tragedia, iar poliţiştii cercetează cazul ca să stabilească dacă vieţile celor doi au fost curmate în urma unei culpe medicale.

Robert şi Georgiana așteptau primul lor copil. Tânăra era asistentă medicală, așa că și-a urmărit cu atenţie sarcina şi totul părea să decurgă fără probleme.

Pe 11 iunie, femeia era programată să nască, dar medicul a chemat-o mai devreme.

Robert Negrea – soţul asistentei: Ştia despre problemele care sunt la naşteri, la gravide şi a decis să-şi urmărească sarcina foarte foarte bine.

Membru al familiei: Am sunat la sala de naşteri, ne-a făcut legătura la sala de naşteri, am primit legătura la sala de naşteri, am primit vestea că s-a născut bebeluşul, bebeluşul este sănătos, mămica este încă în operaţie că mai durează puţin până se termină operaţia.

La scurt timp după naştere copilul a murit. După câteva ore, aparent inexplicabil, s-a stins și femeia.

Robert Negrea – soţul asistentei: Mi-a spus că soţia mea este ok, că a fost într-o intervenţie, să stau liniştit, şi-am stat liniştit şi din păcate soţia mea nu mai este.

Teodor Sas – director medical, SCJU Craiova: Noi am sesizat Medicina Legală. În urma rezultatelor necropsiei vom dispune măsurile legale care se impun în acest caz. A murit și copilul. Ulterior, în cursul nopții, decedând și mama.

Familia tinerei asistente a depus plângere atât la Poliţie, cât şi la Colegiului Medicilor Gorj.

Cosmin Grădinaru – purtătorul de cuvânt, IPJ Dolj: În cauză, polițiștii desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind totodată dispusă o expertiză medico-legală pentru a se stabili cauzele deceselor.

Robert Negrea – soţul asistentei: Tot ce vrem noi acum să aflăm și să ni se spună este adevărul. Doar adevărul. Nu am venit să acuzăm pe nimeni, nu facem acuzații.

Femeia avea 27 de ani şi era asistentă la spitalul din Bumbeşti Jiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Sfârșit inexplicabil pentru o tânără și bebeluşul ei la cel mai mare spital din Oltenia