Antena Meniu Search
x

Sfârşit tragic pentru un tânăr din Suceava! Bărbatul de 37 de ani a murit după ce s-a zdrobit cu maşina de un stâlp (Imagini şocante)

Un bărbat de 37 de ani, din Suceava, a murit dupa ce a intrat violent cu maşina într-un stalp de iluminat.

Un bărbat de 37 de ani, din Suceava, a murit dupa ce a intrat violent cu maşina într-un stalp de iluminat.

Tânărul s-a urcat la volanul masinii sale si s-a indreptat spre casa. Din nefericire drumul sau a fost scurt deoarece la scurt timp dupa ce a plecat de la bar cu un bolid cu volanul pe dreapta, a ajuns într-un stâlp de iluminat din beton. 

Impactul a fost atât de puternic încât baza stâlpului a fost sfărâmată, acesta rămânând ancorat doar în firele de internet și telefonie. La fața loclului, polițiștii nu au găsit nicio urmă de frânare, acum vitezometrului rămânând blocat la 60 km/h.

Şoferul a rămas încarcerat, fiind scos din mașină de către lucrătorii ISU Suceava, după care o ambulanță l-a transportat la spital. Din păcate, în cele din urmă, medicii de la UPU au trebuit să pronunțe decesul acestuia, starea sa agravându-se iar rănile fiind incompatibile cu viața. 

Se pare că tânărul prezenta o halenă puternică de alcool. 

Bărbatul revenise de curând din Anglia pentru a petrece sărbătorile alături de familie și prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sfârşit tragic pentru un tânăr din Suceava! Bărbatul de 37 de ani a murit după ce s-a zdrobit cu maşina de un stâlp (Imagini şocante)