Video Şi-a acuzat părinţii că l-au crescut în sărăcie şi colegii că l-au marginalizat. Ce le-a transmis tânărul care s-a aruncat în gol din fostul Intercontinental în biletul de adio
"M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc!". Este mesajul de adio al tânărului de 20 de ani din Caransebeș, care în această dimineață s-a aruncat de la etajul celui mai înalt hotel din Capitală. Mesajul a fost găsit de anchetatori în telefonul băiatului, abandonat în camera de hotel înainte de a-și curma viața.
Cristina Popa, director adjunct liceu: Era un copil deosebit, se implica, învăța foarte mult.
Lidia Ciurel, director liceu: A fost șef de promoție, a terminat cu media aproape de 10. Nu dădea semne că ar fi într-un impas psihologic.
Așa și-l amintesc profesorii pe Abel-Rafael, studentul în vârstă de 20 de ani care, în această dimineață, a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 20 al unui hotel din București.
"Când am ieșit de la metrou l-am văzut... Era căzut aici și erau două salvări. Și am auzit că s-a aruncat de sus, de la ultimul etaj".
- Tânăr găsit mort lângă fostul hotel Intercontinental din Capitală. S-ar fi aruncat în gol de la etajul 20, în...
- "Urăsc viaţa, sunt prea sărac". Biletul de adio lăsat de tânărul care s-a aruncat în gol din fostul hotel...
- Fosta Miss SUA în 2019 s-a sinucis. Cheslie Kryst a postat un mesaj tulburător pe Instagram, înainte de a sări de...
"O doamnă a sunat... Apoi au venit și celelalte echipaje de Poliție", povestesc martorii.
Tânărul din Caransebeș se cazase singur la hotel, cu o zi înaintea tragediei. Potrivit unor surse, înainte de a-și pune capăt zilelor a trimis mai multe mesaje audio unor apropiați. În mesajele de adio își acuză părinții că l-au crescut în sărăcie și le reproşează prietenilor că l-au marginalizat.
"M-am născut într-o familie săracă, nu mai vreau să trăiesc, urăsc viaţa, sunt prea sărac. Nu aţi avut grijă de mine, un copil nu se creşte cu câţiva lei pe lună. Urăsc familia în care m-am născut. Mă simt marginalizat şi neînţeles din cauza problemelor pe care le am şi nu mă înţelege nimeni", ar fi transmis tânărul.
Ovidiu Telegescu, psiholog: Uităm că, de fapt, noi nu avem nevoie doar de bani pentru a supraviețui. Acei bani pe care îi câștigăm la muncă, fie în România, fie în străinătate nu vor suplini niciodată nevoia emoțională a copilului nostru.
De-a lungul timpului, mai multe persoane au decis să își încheie socotelile cu viaţa, aruncându-se de la etajul hotelului din Piața Universității. Deși s-au luat măsuri pentru a preveni astfel de evenimente tragice, cei care au ales să își curme viața au găsit o cale.
"Tânărul era cazat la etajul al optulea al hotelului. Când a văzut că geamurile camerei sunt blocate, a urcat până aproape de ultimul etaj, a forțat o ușă și a ajuns pe o scară de evacuare. A sărit în gol de la aproape 70 de metri înălțime", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.
Specialiştii explică alegerea unui astfel de loc.
Ovidiu Telegescu, psiholog: Atunci când o persoană cu tulburări emoționale alege să atragă atenția, va dori să fie neapărat în centrul atenției. În centrul unui oraș. Avem nevoie ca acest lucru să ne confere acel echilibru sau acel confort emoțional fie pentru câteva ore pe care noi nu l-am avut, aparent, toată viața.
Trupul bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală din București pentru expertiză. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰