Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şi-a dus maşina de 500.000 de euro la service şi a primit-o bucăţi, în cutii. "Mecanicul vedetelor", arestat

"Mecanicul vedetelor" a fost săltat de mascaţi şi arestat. Bărbatul de 39 de ani, care are un service în judeţul Ilfov, ar fi încasat zeci de mii de euro pentru a repara maşini de lux dar nu finaliza lucrările. 23 de proprietari, printre care mai mulţi oameni de afaceri şi o cântăreaţă, nu au putut să îşi recupereze autoturismele nici după luni întregi de aşteptare. Printre clienţii mecanicului trimis acum după gratii se numără şi Gigi Becali, Cosmin Olăroiu sau Selly. 

de Denisa Dicu

la 04.09.2024 , 19:58

El este Sorin Dumitru, cunoscut ca şi mecanicul vedetelor. Service-ul lui de lângă Bucureşti seamănă cu o reprezentanţă auto de lux. În postările sale de pe social media se laudă că i-au trecut prin mâini bolizi care însumează multe milioane de euro.

Timp de 3 ani, multe vedete și-au adus aici mașinile de lux pentru diverse reparații

Timp de 3 ani, multe vedete și-au adus aici mașinile de lux pentru diverse reparații. Mecanicul le ținea chiar şi 7 luni, deși primea banii pe facturile emise, şi refuza să le înapoieze clienţilor. Nu termina lucrările ba chiar ar fi sustras mai multe piese auto, motiv pentru care este acuzat și de furt. Atelierul este acum inchis și politistii au pus sigiliu pe autoturismele găsite aici.

Vezi și

Cel puţin 23 de păgubiţi au depus plângeri la poliţie. Printre ei, un dezvoltator imobiliar care conduce o maşină de jumătate de milion de euro.

Pe acelaşi subiect

"El s-a promovat ca fiind un mecanic excepţional, un mecanic de lux. Mașina trebuia să fie gata în 2-3 săptămâni. Au trecut lunile şi nu s-a reparat nimic. Mașina a fost reținută în mod intenționat în service, am luat-o în cutii, s-a ales praful. Motorul, cutia, tot, s-au dus la reprezentanță la Bentley în cutii. 100.000 de euro, dovediți", spune un afacerit păgubit de mecanic.

Şi cântăreaţa de muzică populară Rodica Creţu a rămas cu o pagubă de 30.000 de lei.

"Maşina a stat acolo un an şi ceva. A dezmembrat-o, i-a luat piese din ea, banii nu i-a mai dat. S-a comportat foarte urât, a vorbit foarte urât, n-a vrut să ne deschidă să luăm maşina pe platformă", spune Rodica Creţu.

Lista clienţilor nemulţumiţi este una uriaşă

Lista clienţilor nemulţumiţi este una uriaşă. Unui om de afaceri, de exemplu, pentru un fir dezlipit i-a cerut 10.000 de euro. Clientul a considerat preţul exagerat, aşa că s-a oferit să-i dea un sfert din sumă. Mecanicul n-a acceptat şi s-a răzbunat. I-ar fi demontat mașina complet și i-ar fi trimis-o acasă cu o platformă.

Printre clienţii service-ului s-au numărat Gigi Becali, Cosmin Olăroiu sau Selly, care nu au depus însă plângeri. Luat la întrebări, mecanicul vedetelor a transmis, de fiecare dată, sec: 

"O să îi dau mașina doar atunci când o să reușesc să o repar. Nu i-o dau! N-am apucat să o repar nici pe a domnului Gigi Becali."

Individul este arestat 30 de zile pentru furt, abuz de încredere, conducere fără permis şi executarea de lucrări auto fără autorizaţie.

Denisa Dicu Like
Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Evenimente » Şi-a dus maşina de 500.000 de euro la service şi a primit-o bucăţi, în cutii. "Mecanicul vedetelor", arestat