Antena Meniu Search
x

Şi-a făcut curaj cu un păhărel la examenul auto. Bărbatul din Dolj rămăsese fără permis tot din cauza alcoolului

Un bărbat de 40 de ani din Dolj, dornic să ia din nou permisul de conducere, s-a prezentat la examenul auto băut, informează reporterul Observator Cristina Oprea.

de Monica Palade

la 17.11.2022, 13:54

Vezi și

Emoţionat şi ca să îşi facă curaj, omul a dat mai întâi un păhărel pe gât. A fost testat la proba practică de poliţistul examinator şi s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Culmea, doljeanul a rămas fără permis, tot din cauza alcoolului. A fost prins conducând sub influenţa substanţelor interzise. 

Ce spun poliţiştii

În dimineața zilei de 17.11.2022, în jurul orei 08:30, un polițist examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Dolj a constatat că un candidat cu vârsta de 40 ani, din comuna Amărăștii de Jos, județul Dolj, emana halena alcoolică în timpul examinării practice pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest de către un agent de poliție rutieră și s-a constatat o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Candidatul a fost declarat respins la proba practică pentru obținerea permisului de conducere categoria C.

De menționat faptul că bărbatul posedase în trecut permis de conducere pentru această categorie, însă acesta îi fusese anulat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şi-a făcut curaj cu un păhărel la examenul auto. Bărbatul din Dolj rămăsese fără permis tot din cauza alcoolului