Meniu LIVE
Search
x

Silviu Huțanu, membru al trupei SoundCheck Band, răpus de coronavirus: "Putea fi oricare dintre noi..."

Silviu Huțanu, un cunoscut artist ieșean, membru al formației SoundCheck Band, a murit, joi, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Tânărul de 36 de ani s-a stins la spitalul Spitalul de Neurochirurgie din Iași. 

De Veronica Micu la 30.10.2020, 09:01
  • Zilele trecute, prietenii și rudele artistului făceau un apel pentru donare de plasmă.
  • Familia spune că Silviu nu avea alte probleme medicale.

Pe 13 octombrie, Silviu Huțanu a fost testat pozitiv cu Covid-19. 

Artistul se simțea rău și a mers să își facă testul pentru depistarea noului coronavirus. Rezultatul a fost unul pozitiv, astfel că medicii au decis să îl interneze la Spitalul CFR.

Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, cadrele medicale au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, acolo unde, joi, și-a dat ultima suflare.

"În zilele de 10 și 11 octombrie, fratele meu a început să aibă simptome. Simptomele au debutat cu febră și stare generală de rău. Luni, 12 octombrie, a mers la Institutul Regional de Oncologie din Iași pentru a-și face testul PCR, testul de depistare a infecției cu COVID-19. Pe data de 13, după ce rezultatul testului a ieșit pozitiv, a fost internat la Spitalul ‘Căi Ferate’ din Iași.

Pentru că starea lui s-a înrăutățit și avea nevoie de mai mult suport de oxigen, medicii au decis să-l transfere la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Din ceea ce știm noi, Silviu nu avea alte probleme medicale, ci numai hipertensiune", a declarat Alex, fratele lui Silviu Huțanu, potrivit gandul.ro.

Silviu Huțanu, plâns de familie și prieteni

Între timp, pe Facebook, mai mulți prieteni de-ai artistului au publicat mesaje de condoleanțe.

"Nu...Nu, nu e corect ce se întâmplă. Nu, virusul nu e o conspirație. Nu, Silviu Hutanu nu trebuia sa plece dintre noi atat de devreme. Nu, nu e de gluma cu nenorocirea asta de virus. Si nu, nu il vom uita. Tot Facebookul e impanzit de postari pentru el. Nu întâmplător...

Silviu a fost un om pe care nu era nevoie sa il întâlnești de prea multe ori ca să înțelegi ca e un om bun si fain si blând. Avea mereu un gând bun, un zâmbet cald, o vorba blândă. Un om care te întreba ce mai faci și te si asculta cand ii răspundeai. Un om sincer, un om cu frica de Dumnezeu și dragoste de oameni. Un om fără orgolii si fara trufii. Luandu-l de lângă noi Dumnezeu a sărăcit lumea, dar a îmbogățit cerul. Imi pare tare rău...tare tare rău...

Toata suflarea artistica ieșeană e in doliu, toti suntem rascoliti. Cei ce nu l-au cunoscut suferă doar văzându-i pe ceilalți cat deplâng pierderea lui. Asta spune multe. Sa fii atat de iubit...inseamna ca intr-o lume plina de superficialitate, tu ti-ai păstrat intacta umanitatea. Asta a fost Silviu. Marea noastră meteahna e ca după ce suferim teribil de mult, uitam teribil de repede. Haideti de data asta, sa nu uitam...

Privești spre locuri mai bune, Silviule?", a scris Erica Moldovan.

"Putea fi oricare dintre noi... Astăzi este Silviu. Pur și simplu NU CRED! Nu pot accepta că băiatul care pășea agale spre locul în care se întâlnea cu băiatul meu și prietenii lor... acum nu mai e. Credincios, cu mult bun simț, curat în felul lui de a fi...

Pentru măcar o zi puneți-vă acest simbol la profil, în amintirea lui Silviu, în memoria lui și a celor ce nu mai sunt... Dumnezeu să îi aibă în grijă...", a scris și Mihaela Gârlea.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Silviu Huțanu, membru al trupei SoundCheck Band, răpus de coronavirus: "Putea fi oricare dintre noi..."