Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DURERE fără MARGINI pentru Simona! Tânăra care a murit CARBONIZATĂ în accidentul de la Suceava NU poate fi înmormântată!

Simona Lazarovici, tânăra care a murit carbonizată în accidentul de la Suceava, nu poate fi înmormântată. Familia are nevoie de bani pentru a-i ridica trupul.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 16:31

Simona Lazarovici, tânăra care a murit carbonizată în accidentul de la Suceava, nu poate fi înmormântată.

Familia are nevoie de bani pentru a-i ridica trupul de la morgă şi pentru a o înmomânta creştineşte.

Articolul continuă după reclamă

CITEŞTE ŞI: A fost identificată A CINCEA VICTIMĂ a carnagiului din Suceava! Simona A ARS DE VIE împreună cu alţi patru tineri într-un cumplit accident de maşină

Pe acelaşi subiect

În timp ce ceilalţi patru tineri care au murit în teribilul accident produs săptămâna trecută în Suceava au fost deja înmormântaţi, Simona nu a avut parte de o slujbă pentru că familia ei nu a avut bani pentru a ridica trupul de la morgă.

RECOMANDARE - MĂRTURIE HALUCINANTĂ în cazul tinerilor ARŞI DE VII în cumplitul accident din Suceava: "I-am auzit ţipând! Maşina a luat foc instantaneu" (VIDEO ŞOCANT)

Acum, prietenii şi toţi cunoscuţii Simonei şi a celorlalţi tineri morţi în accident vor să strângă banii necesari pentru ca adolescenta să fie înmormântată creştineşte.

VEZI ŞI: Cine sunt tinerii care AU ARS DE VII în cumplitul accident din Suceava! Cei cinci se întorceau de la o petrecere de Halloween

Simona şi cei patru tineri şi-au pierdut viaţa într-unul dintre cele mai groaznice accidente rutiere produse pe şoselele din România în ultimii ani. Toţi cei cinci au murit carbonizaţi după ce maşina în care se aflau, un Audi A6, a intrat în plin într-o altă maşină şi apoi a luat foc.

Potrivit unui videoclip postat pe Facebook de unul dintre prietenii celor cinci, înainte de accident, şoferul ar fi condus cu o viteză de peste 150 de km/h.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » DURERE fără MARGINI pentru Simona! Tânăra care a murit CARBONIZATĂ în accidentul de la Suceava NU poate fi înmormântată!