Antena Meniu Search
x

Video Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină la volan. Cântăreţul era cu iubita în maşină

Încă o celebritate pe care poliţiştii au găsit-o în trafic sub influenţa substanţelor interzise. Rapperul Guess Who a fost prins drogat la volan, în Bucureşti. Artistul, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, ar fi consumat cocaină. Puya, Ana Morodan sau copiii Clejanilor, Fulgy şi Margherita, sunt doar câteva dintre vedetele care au mai avut probleme cu narcoticele.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 27.09.2023, 20:21

Vezi și

Laurenţiu Mocanu, zis Guess Who, a fost oprit în jurul prânzului, în Piaţa Victoriei, din Bucureşti. Era în maşină alături de iubita sa. Aflat în coloană, a trecut de un agent care l-a ignorat, dar al doilea i-a făcut semn să oprească maşina.

"Se aşteaptă nişte rezultate şi atât. O zi bună, la revedere", a fost singura declarație făcută de artist,

Oana Pîrvan, purtător de cuvânt Brigada Rutieră: În urma testării preliminare cu aparatul drugtest, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive.

Surse Observator spun că artistul ar fi ieşit pozitiv la cocaină.

Pe acelaşi subiect

Nu este prima dată când Guess Who are probleme în trafic

Ana Grigore, reporter Observator: Aceasta este maşina în care artistul se afla alături de iubita lui în momentul în care a fost oprit de poliţişti. După ce rezultatul drugtestului a indicat pozitiv la consumul de cocaină, a fost dus la sediul INML pentru probe de sânge.

Nu este prima dată când Guess Who are probleme în trafic. Anul trecut, în ajun de Crăciun, a fost prins băut la volan, tot în Bucureşti. Iar în 2021, în Bacău, a fost oprit pentru că circula cu viteză. În ambele cazuri, s-a ales cu permisul suspendat.

Bogdan Niţă, impresarul artistului: Abia acum am aflat. Acum două minute am aflat. N-am nicio declaraţie pentru că nu ştiu despre ce e vorba. Nu este genul de artist care să consume.

Drogurile sunt însă o temă des întâlnită în versurile rapperului. Lista de celebrităţi care au fost prinse conducând sub influenţa substanţelor interzise, în ultimul timp, pare fără sfârşit. În primăvară, vloggeriţa Ana Morodan a fost filmată când mergea haotic prin Capitală.

Vedeta a fost scoasă atunci din maşină de poliţişti. A refuzat să fie testată pe loc sau să i se ia probe biologice, motiv pentru care s-a ales cu dosar penal.

În cazul lui Guess Who sunt aşteptate rezultate oficiale ale testelor

Cu dosar penal s-a ales şi rapperul Puya. Anul trecut, artistul, care mergea cu scuterul în Bucureşti, a fost testat şi a ieşit pozitiv la cocaină. La fel a păţit şi Matei Dima, cunoscut drept Bromania. Poliţiştii l-au găsit pozitiv la cocaină, în Râşnov, în 2021. Actorul şi-a recunoscut vina, iar judecătorii au decis să-i dea o amendă penală de 10.000 de lei.

Şi copiii Clejanilor au avut probleme din cauza narcoticelor. Fulgy a făcut show în faţa jurnaliştilor, după ce a fost testat pozitiv la canabis, tot în 2021. Isprava a venit la un an după ce sora lui, Margherita, a provocat un accident în timp ce conducea sub influenţa drogurilor. A avut însă altă explicaţie. Judecătorii au decis ca tânăra să plătească o amendă penală de 40.000 de lei.

În cazul lui Guess Who sunt aşteptate rezultate oficiale ale testelor. Până atunci, rapperul nu mai are voie să conducă. Toţi idioţii consumă în proporţii mari ca hipioţii cu toţii să facă şi dealerul un ban cinstit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Singura declaraţie făcută de Guess Who după ce ar fi fost prins drogat cu cocaină la volan. Cântăreţul era cu iubita în maşină