Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Situaţie HALUCINANTĂ la Constanţa. "Regina Egiptului", profesoara cu CUȚITUL în poșetă, s-a REÎNTORS la CATEDRĂ! "Se uită adesea în gol și nu pare a fi prezentă" (VIDEO)

Profesoara care a fost declarată inaptă de Direcţia de Sănătate Publică în urma mai multor probleme grave de comportament, s-a reîntors la şcoală.

de Redactia Observator

la 22.09.2017 , 20:21

Situaţie HALUCINANTĂ la Constanţa. "Regina Egiptului", profesoara cu CUȚITUL în poșetă, s-a REÎNTORS la CATEDRĂ! "Se uită adesea în gol și nu pare a fi prezentă" (VIDEO)

Profesoara care a fost declarată inaptă de Direcţia de Sănătate Publică în urma mai multor probleme grave de comportament, s-a reîntors la şcoală, informează presa locală.

Acest lucru a fost posibil după ce dascălul a adus un aviz favorabil, dat de un psihiatru de la o clinică privată.

Conducerea școlii a luptat până în pânzele albe și a reușit să obțină de la Direcția de Sănătate Publică avizul de inapt pentru dascălul care le-a creat atâtea probleme. Coșmarul, însă, nu s-a încheiat odată cu acest aviz. Ba chiar situația s-a întors cu 180 de grade.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Directorul școlii susține că de când s-a întors la catedră, profesoara se uită adesea în gol și nu pare a fi prezentă.

Nu știe dacă ia tratament, pentru că nu i s-ar fi adus la cunoștință acest lucru, dar crede că ceea ce a observat este tocmai efectul pastilelor. Numele psihiatrului, dar și medicația de specialitate sunt confidențiale, spune medicul care a făcut examenul de medicina muncii la unitatea de învățământ. În plus, profesoara reușește să treacă cu brio, de fiacare dată, de testele psihologilor școlari, iar avizul psihiatric adus de ea este un act care cântărește mai mult decât orice examinare.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean recunosc că sunt în fața unei probleme grave și că legea este, din păcate, de partea unor astfel de profesori cu posibile probleme psihice. Mai exact, aceștia nu pot fi dați afară pentru că îi apară codul muncii.

Specialiștii psihiatri spun însă că, atât timp cât un pacient își urmează tratamentul, poate profesa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Situaţie HALUCINANTĂ la Constanţa. "Regina Egiptului", profesoara cu CUȚITUL în poșetă, s-a REÎNTORS la CATEDRĂ! "Se uită adesea în gol și nu pare a fi prezentă" (VIDEO)