Antena Meniu Search
x

Video Situaţie incredibilă în Suceava: Un pod din beton a fost furat cu totul într-o noapte

Situaţie de-a râsul plânsul într-o comună din Suceava: un pod provizoriu din beton a fost furat în întregime de pe axialul Suceava-Iași.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 12:06

Captură video
Situaţie incredibilă în Suceava: Un pod din beton a fost furat cu totul într-o noapte - Youtube / News Bucovina

Un pod provizoriu, compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime şi amenajat în zona localităţii Luncuşoara, a fost furat în totalitate de pe axialul Suceava-Iași. Construcţia avea două rânduri de câte 6 tuburi de beton şi ca suprastructură pământ şi pietriş.

"S-a furat un pod", a spus C. Dascălu, reprezentat al Autotehnorom, firma care a amenajat podul provizoriu și care a executat lucrarea noului pod. Acesta a explicat că cel mai probabil tuburile au fost furate cu un excavator care ar fi avut lipită o inscriptie cu numele firmei – Autotehnorom, tocmai pentru a nu atrage atenţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Reprezentatul Autotehnorom a adăugat că excavatorul ar fi fost închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor, rămânând şi în prezent cu inscripţia respectivă.

"Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile", a mai declarat el, menţionând că operațiunea a fost surprinsă şi filmată de vecini. Tot localnicii au fost şi cei care au anunţat ce se întâmplă la 112.

Potrivit News Bucovina, tuburile au fost găsite la un localnic care locuiește în apropiere.

"Podul de piatră s-a furat", a concluzionat reprezentanul firmei de construcții.

A fost depusă plângere penală în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Situaţie incredibilă în Suceava: Un pod din beton a fost furat cu totul într-o noapte