Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şmechera cu Porsche care a umilit şi lovit un poliţist în Neamţ a fost eliberată din închisoare (Video)

Nadina Simion, condamnată în patru dosare, din care unul legat de un scandal pe care l-a avut cu un echipaj cu poliţie în 2014, în Piatra Neamţ, a fost pusă în libertate.

de Veronica Micu

la 21.06.2019 , 11:17

Nadina Simion, condamnată în patru dosare, din care unul legat de un scandal pe care l-a avut cu un echipaj cu poliţie în 2014, în Piatra Neamţ, a fost pusă în libertate. 

În 14 iunie, Judecătoria Gherla a dispus punerea femeii în libertate. Sentința nu a fost atacată de procurori, astfel că fostul consilier judeţean în Piatra Neamţ din partea PP-DD a ieşit în 19 iunie pe porțile penitenciarului.

"Admite propunerea formulata de comisia de liberare conditionata din cadrul Penitenciarului Gherla si, in consecinta: 1.

Articolul continuă după reclamă

Dispune liberarea conditionata a persoanei private de libertate Simion Nadina, condamnata la pedeapsa de 4 ani inchisoare prin sentinta penala nr. 1957/2018 a Judecatoriei Bacau, pe data ramanerii definitive a sentintei", se arată în soluţia judecătorilor, potrivit clujust.ro.

Nadina Simion, poreclită de presa locală "spaima polițiștilor din Neamț", a fost protagonista unui scandal monstru cu polițiști filmat și devenit viral.

Nadina Simion, condamnată în patru dosare, din care unul legat de un scandal pe care l-au avut cu un echipaj cu poliţie în 2014, în Piatra Neamţ, a fost pusă în libertate

"Dar tu cum sari cu pistolul la mine, băi cretinule?"

Se întâmpla în 2014, când femeia a reacţionat agresiv în momentul în care a fost somată de un echipaj de poliţie să oprească la un control de rutină. 

Ştiind că are permisul suspendat, ea a refuzat să oprească şi a început o urmărire ca în filme, până când a fost blocată de un echipaj şi nevoită să se legitimeze. 

A urmat un scandal monstru. 

"Ce faceţi, doamnă, mă călcaţi?", a ţipat poliţistul. 

Nadina Simion, poreclită de presa locală "spaima polițiștilor din Neamț"

"Dar tu cum sari cu pistolul la mine, băi cretinule?", a răspuns femeia.

În urma incidentului, unul dintre poliţisti a avut nevoie de îngrijiri medicale, acuzând că a fost lovit cu mașina de către Nadina Simion.

În tot acest timp, iubitul femeii filma grozăvia, înregistrare care a devenit virală şi care, ulterior, s-a întors împotriva lor. 

Mai jos este filmarea cu incidentul din 2014.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Şmechera cu Porsche care a umilit şi lovit un poliţist în Neamţ a fost eliberată din închisoare (Video)