Antena Meniu Search
x

ŞOC în lumea tenisului: Una dintre cele mai bune jucătoare din WTA a fost atacată și înjunghiată în propria locuință! (VIDEO)

Lumea tenisului este în stare de şoc, după ce jucătoarea cehă Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată cu un cuţit, marţi dimineaţă, în propria locuinţă.

Update: Petra Kvitova: "Am încercat să mă apăr. Rana este serioasă"

Jucătoarea cehă a postat mai multe mesaje pe contul ei de Twitter după ce a fost victima unui atac cu un cuţit în propria locuinţă.

"Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele voastre. După cum probabil aţi auzit, azi am fost atacată în apartamentul meu de un individ înarmat cu un cuţit. În încercarea de a mă apăra, am fost rănită grav la mâna stângă. Sunt tulburată, dar din fericire sunt în viaţă", a scris jucătoarea în primele mesaje.

Kvitova a adăugat: "Rana este serioasă şi voi avea nevoie de specialişti, dar cei care mă cunosc ştiu că sunt puternică şi voi lupta. Vă mulţumesc pentru sprijinul şi dragostea voastră".

Petra Kvitova, victima unui atac cu armă albă în propria locuinţă

Lumea tenisului este în stare de şoc, după ce jucătoarea cehă Petra Kvitova, dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, a fost atacată cu un cuţit, marţi dimineaţă, în propria locuinţă.

Petra Kvitova a fost atacată în propria locuinţă de un hoţ, care a rănit-o la mână cu un cuţit, ea fiind sub tratament medical acasă, informează skysports.com.

"A fost atacată în apartamentul ei şi este în grija medicilor, dar rănile nu îi pun în pericol viaţa", a declarat un purtător de cuvânt al sportivei, care spune că ar fi fost vorba de un jaf.

Atacatorul a rănit-o cu un cuţit pe Kvitova la mâna stângă (jucătoarea este stângace). Incidentul a avut loc la Prostejov, un oraş din estul Cehiei.

Kvitova, locul 11 WTA, ar urma să înceapă sezonul 2017 la turneul de la Sydney. Ea s-a retras din echipa Cehiei pentru Cupa Hopman, din cauza unei accidentări la picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » ŞOC în lumea tenisului: Una dintre cele mai bune jucătoare din WTA a fost atacată și înjunghiată în propria locuință! (VIDEO)