Antena Meniu Search
x

Șoferul care a ucis-o pe Tatiana în accidentul de la Dumbrăveni a condus beat

Șoferul care a ucis-o pe Tatiana, tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul de la Dumbrăveni, Vrancea, a condus beat și a recunoscut că s-a urcat băut la volan din cauza unei supărări în dragoste.

Șoferul care a ucis-o pe Tatiana, tânăra de 21 de ani care a murit în accidentul de la Dumbrăveni, Vrancea, a condus beat și a recunoscut că s-a urcat băut la volan din cauza unei supărări în dragoste.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani, din Râmnicu Sărat, a ajuns la spitalul din Focșani, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01.00, după ce a fost salvat din mașina făcută praf pe care o conducea.

În aceeași mașină, Tatiana, o tânără care se pregătea să devină asistentă medicală, și-a găsit sfârșitul. Pentru ea, nimeni nu a mai putut face nimic.

Potrivit unei informări a Spitalului Județean de Urgență Focșani, șoferul implicat în accidentul de la Dumbrăveni a ajuns la UPU cu numeroase răni grave.

Pe acelaşi subiect

"Policontuzionat prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral cu plagă scalpată parietală stângă, traumatism coloană cervicală, torace, abdomen și pelvis, halenă etanolică. Pacientul a fost internat la Chirurgie-Terapie Intensivă”, este diagnosticul pus de medici.

Pentru că prezenta halenă etanolică, polițștii rutieri au solicitat recoltarea de probe biologice.

Șoferul este cercetat acum pentru ucidere din culpă, iar dacă probele biologice vor arăta că avea concentrație de alcool în sânge va fi cercetat și pentru conducere sub influența alcoolului.

Șoferul care a ucis-o pe Tatiana în accidentul de la Dumbrăveni era beat

Destin frânt la peste 160 de km/h în Dumbrăveni

Destinul Tatianei s-a frânt brusc, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce se afla în mașina condusă de tânărul de 32 de ani.

Potrivit unor surse, șoferul a recunoscut, pe patul de spital, că s-a urcat beat la volan din cauza unei supărări în dragoste.

În localitatea Dumbrăveni, în timp ce conducea cu peste 160 de km/h, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a izbit violent de un podeț și apoi de gardul unei case.

Ambii tineri, aflați pe locurile din față, au fost grav răniți, fiind găsiți inconștienți de echipajele de prim-ajutor.

Din nefericire, pentru fata de 21 de ani care se afla pe scaunul din dreapta-față, medicii nu au mai putut face nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șoferul care a ucis-o pe Tatiana în accidentul de la Dumbrăveni a condus beat