Antena Meniu Search
x

Şoferul unui autocar a făcut live pe Facebook în timpul unei petreceri cu manele pe drumul dintre Constanţa şi Bucureşti (Video)

Inconştienţă dusă la extrem în cazul unui şofer de autocar care face curse regulate între Constanţa şi Bucureşti. Bărbatul a făcut live pe Facebook în timp ce conducea, iar pasagerii au început să danseze pe culoar pe ritmuri de manele.

Şoferul unui autocar a făcut live pe Facebook în timpul unei petreceri cu manele
Şoferul unui autocar a făcut live pe Facebook în timpul unei petreceri cu manele - Facebook

Inconştienţă dusă la extrem în cazul unui şofer de autocar care face curse regulate între Constanţa şi Bucureşti.

Bărbatul a făcut live pe Facebook în timp ce conducea, iar pasagerii au început să danseze pe culoar pe ritmuri de manele.

Petrecerea cu manele din autocar a fost transmisă live pe Facebook chiar de şoferul care, din imagini, era mai atent la prietenii virtuali şi la întreţinerea atmosferei din autocar, decât la drum.

Potrivit unor surse, clipul video ar fi fost înregistrat în urmă cu mai bine de un an, însă în urmă cu câteva zile au fost repostate pe Facebook.

"Fraților, petrecere mare în autocar. Hop, ca la Constanța. Petrecere mare pe cursa de București-Constanța. Toată lumea se simte life", le-a transmis şoferul prietenilor de pe Facebook.

De cealaltă parte, pasagerii din autocar au urmat, la rândul lor, inconştienţa şoferului şi în loc să îi atragă atenţia, au început să danseze pe manele.

Imaginile de pe Facebook vin la numai două săptămâni după ce nouă români au murit într-un accident rutier produs pe o autostradă din Ungaria în timp ce şoferul unui microbuz făcea live la volan.

În urma acestei tragedii, Observator şi Poliţia Română au demarat o campanie pentru stoparea acestui fenomen.

Peste 30.000 de oameni au semnat petiţia Stop live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şoferul unui autocar a făcut live pe Facebook în timpul unei petreceri cu manele pe drumul dintre Constanţa şi Bucureşti (Video)