Antena Meniu Search
x

Şofer băut bine, prins de poliţişti gonind cu peste 100 km/h pe DN15, în Săvineşti

Şofer băut bine, prins de poliţişti gonind cu peste 100 de kilometri pe oră, pe drumul naţional DN 15, în localitatea Săvineşti. 

de Redactia Observator

la 21.02.2024, 13:55

- Shutterstock

Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism cu peste 100 kilometri pe oră, pe drumul naţional DN 15, în localitatea Săvineşti, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Bărbatul a fost oprit după ce aparatul radar a constatat că maşina circula cu 102 kilometri pe oră, în interiorul localităţii.

"Conducătorul auto, în vârstă de 39 ani, din Cândeşti, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Şoferul a rămas fără permis de conducere şi a fost sancţionat contravenţional pentru depăşirea vitezei legale, iar pentru că a consumat băuturi alcoolice şi s-a urcat la volan, poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şofer băut bine, prins de poliţişti gonind cu peste 100 km/h pe DN15, în Săvineşti