Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer rupt de beat, prins de poliţişti după un apel la 112. Bărbatul circula haotic pe străzile din Cluj

Un şofer de 43 de ani, rupt de beat, a fost prins de poliţişti din Cluj-Napoca în urma unui apel la 112. Bărbatul a fost reținut 24 de ore un bărbat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

de Veronica Micu

la 25.02.2020 , 09:13

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore Șofer rupt de beat, prins de poliţişti după un apel la 112. Bărbatul circula haotic pe străzile din Cluj - Facebook / imagine ilustrativă
  • Şoferul circula haotic pe străzile din Cluj.
  • Bărbatul a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Un şofer de 43 de ani, rupt de beat, a fost prins de poliţişti din Cluj-Napoca în urma unui apel la 112. Bărbatul a fost reținut 24 de ore un bărbat pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. 

Bărbatul a fost depistat în urma unui apel prin care era sesizat modul haotic în care circula pe raza cartierului Mănăştur din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au reușit să-l prindă pe şofer pe strada Bucium.

Articolul continuă după reclamă

Omul oprise maşina pe dreapta, după ce a intrat cu ea în bordura unui trotuar.

Bărbatul de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

De asemenea, prin ordonanță, s-a dispus luarea măsurii reținerii pentru 24 ore față de bărbat.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de Codul penal.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Șofer rupt de beat, prins de poliţişti după un apel la 112. Bărbatul circula haotic pe străzile din Cluj