Antena Meniu Search
x

Șofer beat, haos în cartierul Colentina. S-a bătut chiar sub nasul polițiștilor: "Nu am consumat nimic, frate!"

Scandal cu repetiţie în cartierul bucureştean Colentina, seara trecută. Un şofer a fost surprins de ceilalţi participanţi la trafic în timp ce conducea băut. Oamenii l-au oprit până la sosirea poliţiei, deşi bărbatul a fost recalcitrant.

de Redactia Observator

la 10.10.2019, 13:46

Vezi și

Scandal cu repetiţie în cartierul bucureştean Colentina, seara trecută. Un şofer a fost surprins de ceilalţi participanţi la trafic în timp ce conducea băut. Oamenii l-au oprit până la sosirea poliţiei, deşi bărbatul a fost recalcitrant. Scandalul s-a reluat după câteva ore, când, venit să îşi recupereze maşina după audieri, acelaşi şofer a fost implicat într-o altercaţie cu doi tineri. Nervos din cale afară, protagonistul poveştii şi-a lovit rivalul aflat în maşina de poliţie chiar de faţă cu oamenii legii.

Imaginile au fost surprinse de participanţii la trafic în jurul orei 18 pe şoseaua Fundeni. Şoferul dăduse de bănuit după ce a acroşat două autoturisme.

În ciuda apelurilor făcute de ceilalţi şoferi, individul e hotărât să îşi continue drumul. Oamenii sună la 112.

Şoferul a refuzat apoi să îi fie luat sânge pentru analize de laborator, aşa cum prevede legea, aşa că a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere şi s-a ales cu dosar penal pentru refuzul de a oferi probe biologice, pe lângă dosarul pentru că a condus băut. După câteva ore, a fost lăsat să plece.

Reporter: De ce ați refuzat să opriți la semnalele oamenilor?

Șofer: Am oprit, frate!

Reporter: Cât ați consumat înainte să va urcați la volan?

Șofer: Nimic!

Reporter: Cum, nimic?

Șofer: Nimic, frate. Nu am consumat nimic!

Însă problemele nu s-au terminat aici. Omul a mers să îşi ia portofelul din maşina care rămăsese acolo unde a fost imobilizată de cetăţeni, moment în care s-a trezit prins într-un alt scandal. Doi indivizi, cu care încă nu e clar ce avea de împărţit, l-au îmbrâncit, în stradă. Bărbatul s-a refugiat lângă o sală de jocuri unde scandalul a continuat în stradă.

Șoferul beat, circ în plină stradă

Unul dintre cei doi indivizi, recalcitrant, primeşte în scurt timp un jet de spray lacrimogen în ochi de la paznicul cazinoului. Iar circul continuă. Tânărul se aşează pe jos, în mijlocul intersecţiei, blocând trecerea maşinilor. Se sună din nou la 112, iar trei echipaje îşi fac rapid apariţia.

Însă nici forţele de ordine nu calmează spiritele prea uşor. Profitând de o clipă de neatenţie, şoferul care a fost protagonistul întregului scandal se apropie tacticos de geamul autospecialei în care se afla rivalul său şi îl loveşte cu pumnul, sub nasul poliţiştilor.

În urma incidentului, bărbatul lovit a avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar şoferul băut a ajuns a doua oară pe mâna poliţiştilor, în doar câteva ore. Urmează ca oamenii legii să stabilească exact cum s-a petrecut tot incidentul şi cum va fi tras fiecare la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că va intra România în Schengen şi cu graniţele terestre până la finalul anului?

Observator » Evenimente » Șofer beat, haos în cartierul Colentina. S-a bătut chiar sub nasul polițiștilor: "Nu am consumat nimic, frate!"