Antena Meniu Search
x

Şofer beat mort, cu maşina în zig-zag pe un drum din Vaslui! Bărbatul a fost apărat de rudele care şi-au dat pantalonii jos în faţa camerelor de filmat (Video)

Scene incredibile pe drumul care leagã localităţile Telejna de Zãpodeni, judeţul Vaslui. 

Scene incredibile pe drumul care leagã localităţile Telejna de Zãpodeni, judeţul Vaslui. 

Şoferii au fost nevoiti sã tragã pe dreapta din cauza unui conducãtor auto care era atât de beat încât făcea zig zag cu maşina pe drumul public. 

Din cauza stării avansate de ebritate, bărbatul a fost cât pe ce sã provoace mai multe accidente. 

La un moment dat, aburit de alcool şi incapabil să mai controleze în vreun fel maşina, cetãteanul turmentat a oprit vehiculul fix în mijlocul drumului.

Un moment bun pentru ceilalţi şoferi sã-i cearã socotealã, scrie vremeanoua.ro. Omul a încercat sã plece cu masina, dar a fost oprit de ceilalţi conducãtori auto, care s-au gândit cã în trafic acesta este un adevãrat pericol si ar putea provoca o tragedie. 

A încercat apoi sã coboare din masinã, dar nu se putea ţine pe picioare, ba mai mult, se şi scãpase pe el.

Vezi video aici

Dupã câteva minute, la faţa locului au ajuns si rudele cetăţeanului turmentat care au încercat sã-l protejeze. Au început sã ameninte, sã înjure, iar la un moment dat, unul dintre ei şi-a dat jos pantalonii. L-au urcat pe bărbatul beat într-un alt autoturism si au demarat în trombã. 

Filmeleţele au ajuns pe mâna poliţiştilor de la Serviciul Rutier, care l-au identificat pe şofer şi i-au fãcut si o vizitã. Nu l-au gãsit acasã. I-au deschis însă dosar penal pentru conducere sub influenta bãuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şofer beat mort, cu maşina în zig-zag pe un drum din Vaslui! Bărbatul a fost apărat de rudele care şi-au dat pantalonii jos în faţa camerelor de filmat (Video)